Miodrag Radonjić staje na "ludi kamen", a posebno ga raduje jedno

Miodrag Radonjić staje na "ludi kamen", a posebno ga raduje jedno

Autor: | 02/09/2020

0

Ženi se Miodrag Radonjić - vest je u medijima odjeknula. Iako još uvek neće stati na ludi kamen, popularni glumac otkrio je da sa devojkom Milicom planira brak.

Prvi nagoveštaj ove vesti na duhovit način dala je devojka poznatog glumca Milica Mikić. Ona je na svom "Instagramu" objavila fotografiju na kojoj su fotomontažom, na glave mladenaca "zalepljene" njihova lica. U opisu fotografije na duhovit način saopštila je da je njihova veza ozbiljna.

Pročitajte: Miodrag Radonjić izazvao pometnju na društvenim mrežama – više ne izgleda isto (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I K A (@milicamikic_) on Aug 16, 2020 at 1:41am PDT


- Žao mi je cure, ali ovaj lepotan je moj! - napisala je ona.

Ženi se Miodrag Radonić, a mnoge devojke ostaće slomljenih srca. Ipak, kako su veselja odložena usled pandemije korona virusa, na svoju ceremoniju Miodrag i Milica sačekaće još neko vreme.

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Južni vetar", u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom, kako "Mondo" prenosi otkrio je i da sa Milicom planira brak, a posebno ga raduje da što pre postane otac.

Pročitajte: Miodrag Radonjić obožava svoju devojku, evo i dokaza

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on Aug 4, 2020 at 6:45am PDT


- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. - rekao je tom prilikom Miodrag.

- Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba - rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva.

- Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece. - saopštio je on.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs