Posle šokantnog poraza u Parizu Nadal se načisto slomio: Teško mi je, otkako sam postao otac sve se promenilo

Posle šokantnog poraza u Parizu Nadal se načisto slomio: Teško mi je, otkako sam postao otac sve se promenilo

Autor: | 03/11/2022

0

Sin Rafaela Nadala Rafael na svet je stigao pre nešto manje od medec dana, a slavni teniser posle šokantne eliminacije u šesnaestini finala Mastersa u Parizu priznao je da živi jedan sasvim novi život.

Pročitajte: Sin Rafaela Nadala stigao na svet, njegovo ime niko neće zaboraviti

Guliver Getty Images

 

- Uvek je teško napustiti dom. Iskreno, samo što je ovoga puta drugačija situacija nego inače. Postao sam otac i od tada se sve promenilo. Prilično je zanimljivo da čak i posle tri nedelje kako smo dobili sina, sa kojim ne možete da komunicirate jer je jako mali, on počinje da vam nedostaje.

To je novo životno iskustvo. Sve promene su teške u ovom životu i jednostavno morate da se prilagodite. Svaka promena je teška, a meni je možda i prvi put teško da se prilagodim. Moram da budem fleksibilniji. Ovo iskustvo je jedinstveno u poređenju sa svim prethodnim koja sam imao - iskreno je priznao vidno slomljen Nadal, koji je pred svima javno odao priznanje svojoj supruzi.

Pročitajte: Emotivan kraj velike karijere - Federer se u suzama oprostio od tenisa, Mirka i deca istrčali na teren (foto)

Profimedia

 

- Život onih koji putuju je manje težak od života ljudi koji ostaju kod kuće sa bebom. Živimo u vreme moderne tehnologije koja nam dozvoljava da putem video poziva komuniciramo sa najmilijima. Dok budem na putu viđaću suprugu i sina putem video-poziva - zaključio je teniser.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti