Oporavak uz pomoć posebnog terapeuta: Rafael Nadal ne odvaja se od sina koji nosi njegovo ime

Oporavak uz pomoć posebnog terapeuta: Rafael Nadal ne odvaja se od sina koji nosi njegovo ime

Autor: | 03/04/2024

1

Rafael Nadal sa sinom raznežio svet

Rafael Nadal poslednjih sezona nema sreće s povredama. Taman se vrati na teren, a onda njegovo ime opet nestane sa najava velikih turnira. Propustio je skoro celu prošlu godinu, da bi se nakratko vratio početkom ove na takmičenjima u Australiji, pa opet odustao.

Profimedia

 

Ali čuveni Španac nije očajavao. Izostanci sa turnira imaju i svojih dobrih strana. Sada mu svakako ostaje više vremena da se posveti porodici, koja se u oktobru 2022. uvećala. Rafa i njegova supruga Marija Fransiska Pereljo, koju od milja zovu Ćiska, tada su postali roditelji.

Pročitajte: Snašlo ga je ono od čega svaki muškarac strahuje -  Nadal više ne može da krije, slike obišle svet

Dečak nosi očevo ime – Rafael. Već ga je pratio na nekim putovanjima, pre nekoliko meseci išao je čak do Australije, ali svi su najsrećniji kada se vrate na Majorku. Sa lepog španskog ostrva korene vuku i Nadal i Ćiska, a ono im je i danas baza.

Profimedia

 

Rafa junior u međuvremenu je prohodao i ponekad pravi društvo tati na treninzima. No, izgleda da tata češće pravi društvo njemu kad poželi da se igra van kuće. Nekad je tu i Ćiska, nekad Nadalov otac koji se, za slučaj da niste znali, zove – Rafael.

Trio Rafael odlično se zabavljao i ovom prilikom. Najstariji je gurao kolica, najmlađi je trčkarao po parku, a srednji je pokušavao da ga stigne ne skidajući osmeh s lica.

Profimedia

 

Iako je u tenisu postigao sve što je mogao, Nadal se nada da sin neće krenuti njegovim stopama.

Pročitajte: Šok već na početku godine - Rafael Nadal doneo odluku koja je rastužila svet sporta

- Voleo bih da izabere neki drugi sport. Boli me kada to kažem, jer sam svestan koliko mi je tenis pružio. Ako bude želeo tome da se potpuno posveti, podržaću ga, a ako se odluči za nešto drugo – još bolje.

Komentari (1)

Loading
Vera 11:03 04.04.2024
Odgovori

Nije za čudjenje sto sva trojica nose isto ime. Kod katolika, prvorodjeno dete nasledjuje ime oca ili majke. Uvek je tako!

hellomagazin.rs Profimedia