Supruga Rafaela Nadala iznela neobične detalje odnosa - brak španskog tenisera u krizi?

Supruga Rafaela Nadala iznela neobične detalje odnosa - brak španskog tenisera u krizi?

Autor: | 13/10/2020

0

Ćiska Papeljo (32), supruga Rafaela Nadala, posle 14 godina zabavljanja, izgovorila je sudbonosno „da“ španskom teniseru. Ipak, svetski mediji pišu da posle toliko godina ljubavi skladnom paru u braku ne cvetaju ruže.

Mediji navode da Ćiska sve češće izbegava da prisustvuje Nadalovim mečevima i da ga gotovo nikad ne prati na turnirima.

Supruga Rafaela Nadala je diplomirana preduzetnica i veoma je zauzeta poslom. Ona je projektni direktor u „Fondaciji Rafaela Nadala“, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj mladih i dece kroz sport u Španiji i Indiji.

Romansu sa poznatim teniserom otpočela je 2005. godine, da bi se 2019. za njega udala. Glamurozno venčanje odigralo se u dvorcu „La Fortaleza“ u Španiji, na ostrvu Majorka, gde se Rafa rodio. Međutim kada je venčanje postalo uspomena, izgleda da više ništa nije bilo glamurozno.

Pročitajte: Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo ipak nisu uspeli da sakriju venčanje od javnosti (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Dec 31, 2019 at 12:12am PST

Prema pisanju medija, problemi su počeli kada je Rafa nekoliko puta javno izrazio želju da postane otac, koja još nije uslišena.

‒ Voleo bih da imam decu, sinove, ćerke... Ja sam osoba koja voli decu i porodični sam čovek ‒ rekao je Rafa.

Još jedna stvar koja se navodi kao problem u braku poznatog para je što Rafa navodno nema Ćiskinu podršku. Tim povodom supruga Rafaela Nadala iznela je svoje razloge u intervjuu koji je nedavno dala za španske medije.

Pročitajte: Rafael Nadal i Marija Franciska - Ljubav iz detinjstva krunisana brakom! Svadba bez mobilnih telefona, dronova i uz jako obezbeđenje

‒ Njemu je potreban prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim i čekam ako mu slučajno zatrebam u nekom trenutku me zamara. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Ako bih ga pratila svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali ‒ otkrila je Ćiska.

Ipak, kada je ona u publici, Nadal igra sa posebnim elanom i prvo sa njom deli sreću zbog osvojenog meča, pa verujemo da mu ova njena odluka ni najmanje ne prija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti