U zagrljaju najvoljenijih: Goga Sekulić ima veliki povod za slavlje (foto)

U zagrljaju najvoljenijih: Goga Sekulić ima veliki povod za slavlje (foto)

Autor: | 12/12/2020

0

Goga Sekulić i njen suprug Uroš već godinama žive na relaciji Cirih-Beograd, ipak, njima dvoma ništa ne pada teško, jer je centar njihovog sveta preslatki sinčić Vasilij Andrej. Sin Goge Sekulić, njena je najveća radost i trudi se da mu svaki trenutak u životu pretvori u bajku. Pa je baš tako, bajkovito i u krugu najbližih, ponosna mama rešila da proslavi rođendan svog sina.

Sa suprugom Urošem i preslatkim sinčićem, Goga je proslavila najvažniji dan u životu. Sve je obeleženo u jednom restoranu, u krugu najbližih. Vasilij Andrej dobio je preslatku tortu i bajkovitu dekoraciju od balona, a ponosni roditelji nisu skidali osmeh sa lica.

Pročitajte: Sreća je tamo gde je porodica - Goga Sekulić otkriva kada stiže pojačanje

Nedavno je pevačica otkrila da joj je prvenac centar sveta i da uopšte nije stroga mama.

‒ Ne kažnjavamo ga niti dobija po guzi. Vidite i sami kakva sam. Glupo je da pričam o sebi, ali mislim da sam divna majka. Što se tiče strogoće, nije niko. Još je on mali da neko bude strog. Nama je bitno da je on zdrav, veseo, da se smeje i da se igra. Najviše volim da vreme provodim sa njim - ispričala je Goga za "Kurir".

Sin Goge Sekulić proslavio je prvi rođendan, a ponosni roditelji voleli bi da mu uskoro podare najlepši poklon, novog člana porodice, koji bi mu bio najbolje društvo u igri.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram