Sreća je tamo gde je porodica: Goga Sekulić otkriva kada stiže pojačanje

Sreća je tamo gde je porodica: Goga Sekulić otkriva kada stiže pojačanje

Autor: | 07/10/2020

0

Goga Sekulić - Sin Vasilije Andrej najveća je mamina sreća

Pevačica Goga Sekulić, koja već godinama živi na relaciji Cirih-Beograd, ovih dana boravi u našem glavnom gradu. Zbog poslovnih obaveza sama doputovala u Beograd, gde će joj se uskoro pridružiti i suprug Uroš. Mali Vasilij Andrej, koji će u decembru napuniti dve godine, ostao je kod kuće.

‒ Baka ga trenutno čuva. Tata Uroš voli da ga vodi u vrtić ‒ otkrila je Goga u intervjuu za „Kurir“.

Pročitajte: Goga Sekulić čeka operaciju - Trpim jake bolove

Goga Sekulić ‒ Sin je prava dobrica

Pevačica priznaje da nije stroga mama, a mezimac čitave porodice dobro je dete, tako da ga nikada nije kaznila ni udarila.

‒ Ne kažnjavamo ga niti dobija po guzi. Vidite i sami kakva sam. Glupo je da pričam o sebi, ali mislim da sam divna majka. Što se tiče strogoće, nije niko. Još je on mali da neko bude strog. Nama je bitno da je on zdrav, veseo, da se smeje i da se igra. Najviše volim da vreme provodim sa njim. Mnogo mi nedostaje. Jedva čekam da završim snimanje pa da što pre opet budemo zajedno. Tu smo nas dvoje sad u Beogradu. Uroš će uskoro doći iz Ciriha jer trenutno ima poslovnih obaveza ‒ dodala je Goga koja ne krije da bi volela da ima još dece. Ukoliko bi bilo potrebe, Goga bi se podvrgla vantelesnoj oplodnji.

Pročitajte: Goga Sekulić za "Hello!" - U Srbiji još vlada uverenje da isključivo majka treba da vodi računa o domu i detetu

Sa suprugom Urošem dogovara se o svemu, ali ne krije da kao u svakom braku ume da dođe do neslaganja i poneke svađe. Ako je iznervira, Goga mu kaže samo jednu rečenicu:

‒ Odmah mu kažem: „Slušaj, nemoj da me nerviraš!“

Goga je, inače, pokrenula novi biznis, ali o njemu nije želela da priča, jer smatra da u prvi plan treba da istakne samo novu pesmu na kojoj je vredno radila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram