Njoj je posvećena njegova najlepša balada: Bivša devojka Vlade Georgieva sreću pronašla u Americi, ovo je Irena koju je ludo voleo

Njoj je posvećena njegova najlepša balada: Bivša devojka Vlade Georgieva sreću pronašla u Americi, ovo je Irena koju je ludo voleo

Autor: | 25/10/2022

3

Bivša devojka Vlade Georgieva danas je udata i ima dvoje dece


Pre nego što je upoznao Milicu Samardžiju, sa kojom je dobio dve ćerke Sofiju i Elenu, za Vladom Georgievim uzdisale su mnoge devojke. 

On sam nikada nije voleo da detaljiše o svom emotivnom životu, ali svi su znali da je u njegovom srcu skoro sedam godina bilo mesta samo za jednu – Irenu Market. Uostalom, njoj je i posvetio veliki hit „Žena bez imena“. 

Pročitajte: Vlado Georgiev ima ogroman razlog za slavlje, čestitke samo stižu

Facebook

 

Irena je bila zaposlena u njegovoj firmi, a neko vreme obavljala je i funkciju PR menadžera. Raskidali su i mirili se nekoliko puta, ali su svi oko njih očekivali da će ljubav pobediti i da će se njih dvoje venčati.

Ipak, to se nije desilo. Irena se preselila u Ameriku, gde se u Majamiju udala za momka našeg porekla, sa kojim je dobila sina i ćerku.

Pročitajte: Vlado Georgiev o braku - Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji

Facebook

 

Vlado je ljubavnu sreću pronašao sa 15 godina mlađom Milicom, ali nikada nisu razmenili burme.

‒ Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar – nikako ‒ smatra popularni Barba.

Luka Šarac

 

 

Komentari (3)

Loading
Ana 11:28 26.10.2022
Odgovori

Niste Nam otkrili zasto se pesma zove Zena bez imena kad se ta Zena zove Irena Market. Jedva cekamo o tome sledeci tekst

Mare 14:00 26.10.2022
Odgovori

Zapravo njoj je posvetio sve lepe pesme koje su hitovi, posle nije izbacio ništa, što je čudno s obzirom da ima novu inspiraciju u mladoj manekenki

Krele 22:25 26.10.2022
Odgovori

Ova bivša deluje nekako vedro, prirodno, mislim lepa mu je i ova mlada žena al uvek nešto namrštena i napućena kao 90% današnjih devojaka, potpuno drugačija od ove prethodne tako da nije ni čudo što joj je posvetio te vrh pesme.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti