Vlado Georgiev sa izabranicom na koncertu Ane Bekute: Šta je pevačica otkrila pa se ceo Sava Centar digao na noge

Vlado Georgiev sa izabranicom na koncertu Ane Bekute: Šta je pevačica otkrila pa se ceo Sava Centar digao na noge

Autor: | 28/11/2019

0

Pevačica održala spektakularan koncert u Sava centru

Ana Bekuta već tradicionalno krajem godine održava koncerte u Sava Centru. To je jedan od načina da pevačica zaokruži godinu uz druženje sa publikom, porodicom i prijateljima. Tako je bilo i ovog 27. novembra - Ana je pesmom razgalila publiku, a nakon svake numere usledio je aplauz.

Iz prvog reda su u Aninom koncertu uživali i njen parner Milutin Mrkonjić, Snežana Đurišić , koja je došla u pratnji svog izabranika Vanje Miloševića, a posebno  iznenađenje bio je dolazak kantautora Vlada Georgieva sa izabranicom Milicom Samardžijom. 

Poznati muzičar se retko pojavljuje u javnosti, a sa Milicom najšeće uživa na koncertima kolega. Ipak, koncert Ane Bekute nije mogao da propusti.

Naime, Vlado je na Aninom koncertu  otpevao dve pesme: " Mi nismo mi" i " Jedina" a pevačica ga je najavila na poseban način.  Ona je otkrila da se njen prvi sastanak i poljubac sa Mrkom  dogodio uprvo na koncertu Vlada Georgieva u Belekspo centru  14. februara pre sedam godina.

Drugi koncert Ane Bekute zakazan je 29. decembar, a pevačica je presrećna što će se dva puta družiti sa beogradskom publikom. A šta je to odlučila Ana Bekuta što je obradovalo njene obožavaoce pogledajte OVDE.

 

 

Hellomagazin.rs Ata