Vlado Georgiev o braku: Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji!

Vlado Georgiev o braku: Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji!

Autor: | 21/02/2019

0

Kantautor Vlado Georgiev se ovih dana priprema za koncerte pod nazivom "Boemski", zakazane za 7. i 9. mart u Centru "Sava", ali kada ne radi, kod kuće uživa u porodičnoj harmoniji s partnerkom Milicom Samardžijom i ćerkama Sofijom i Elenom.

Nakon pet godina diskografskog odsustva Vlado otkriva da je spremio novi album, ali i koliko je potpuna iskrenost u komunikaciji s drugima uticala na njegov život.

Pitaju li vas najbliži: "Vlado, šta će ti to?"

- Sve koji to kažu ostavim da žive u svojim lepim, romansiranim životima. Kad se trudim da nekom objasnim koliko mu je loše, a vidim da on to ne razume, povučem se. Na kraju, oni koji nisu spremni da prihvate realnost u ovom obeščašćenom vremenu laži i prevare, vremenu medijskih spinova i loše politike, neka idu svojim putem - kaže Vlado u intervjuu za Gloriju.

Koliko vas je iskrenost koštala?

- U novcu mnogo, a u kućnom miru i životnoj harmoniji ona nema cenu. Iskrenost je iznad svega što se novcem može kupiti. Prestao sam da se družim sa stotinama prijatelja jer sam shvatio da nisu oni za koje sam ih smatrao.

Vlada li harmonija u vašem domu?

- Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih. Ne volim ljude koji me tapšu po ramenu, tek tako hvale. Stalo mi je do onih sa kojima mogu da debatujem na dnevnom nivou, koji će mene i moje stvaralaštvo odvesti u pravom smeru, ka kvalitetu.

Koliko vas je promenilo očinstvo?

- Više ništa nije kao pre. Činjenica da nisam sam postavila je nove uslove.

Čemu učite ćerke?

- Mnogo ih više uči moja supruga. Palim alarm samo kad za to ima potrebe.

Ko je gazda u vašoj kući?

- Ja sam gazda u kući. Ne zato što želim da budem gazda, neko tako treba i mora - zaključio je Vlado.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti