Vlado Georgiev ima ogroman razlog za slavlje, čestitke samo stižu

Vlado Georgiev ima ogroman razlog za slavlje, čestitke samo stižu

Autor: | 10/09/2020

0

Vlado Georgiev - deca su najveći razlog za sreću

U domu pevača Vlada Georgieva danas je veselo, a presrećna četvoročlana porodica ima ogroman razlog za slavlje. Starija ćerka popularnog pevača danas slavi četvrti rođendan. Ponosni tata oglasio se na „Tviter“ nalogu.

- Sofija danas slavi četvrti rođendan - presrećan je Vlado, koji je poznat po tome da o privatnom životu ne voli da javno piše niti govori za medije.

Otkako je postao otac, Vlado Georgiev je maksimalno posvećen porodici. Sofijinom rođendanu raduju se svi članovi, a posebno mlađa sestra Elena, koja će sledećeg februara napuniti tri godine. Devojčice sa oduševljenjem čekaju poklone, kao i slatkiše, kojih će danas, sigurni smo, biti na pretek. Da sve bude kako treba pobrinula se Vladova lepša polovina, još uvek nevenčana supruga Milica.

Pročitajte: Vlado Georgiev - Brak nikome nije popravio život

Ljubav sa deceniju i po mlađom partnerkom, tada studentkinjom Pravnog fakulteta u Beogradu, dogodila se na snimanju spota za pesmu „Iskreno“. Od prvog dana su se pronašli i uživaju jedno u drugom bez potrebe da stanu pred matičara. U nedavnom intervjuu za magazin "Hello!", Vlado je iskreno pričao šta mu u periodu Sofijinog i Eleninog odrastanja predstavlja najveći izazov, a šta uživanje.

– Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac.

Pročitajte: Vlado Georgiev pevao punog srca: Tri najvažnije dame u njegovom životu u prvom redu (foto)

Opšte je poznato da su ćerke mezimice očeva. Uspevate li Sofiji i Eleni da kažete „ne“?

– Naravno da ne uspevam. (smeh) Odavno i ne pokušavam.

Kako izgleda život okružen energijom tri dame?

– Lepo. Ali, nije lako. Blaga i neagresivna okupacija muškog bića, svakako. (osmeh)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti