Kap koja je prelila čašu: Ovo je prethodilo teškoj svađi i nasilju u domu Marije i Marka Bulata

Kap koja je prelila čašu: Ovo je prethodilo teškoj svađi i nasilju u domu Marije i Marka Bulata

Autor: | 21/10/2022

0

Marija i Marko Bulat bili su dugo u problemima

Fizički obračun između Marije i Marka Bulata, koji se juče odigrao u njihovom porodičnom domu, posle čega je poznati pevač završio u bolnici sa teškim telesnim povredama, nije, nažalost, izolovani incident. 

Pročitajte: Marija Bulat sve javno priznala - Ovo se već dešavalo, drago mi je da se saznalo, on se neće ni vratiti kući

Petar Đorđević

 

Iako je Marija ovog puta negirala da je došlo do bilo kakvog sukoba, priznala je da su se među njima i ranije dešavale slične situacije, ali da je ona bila žrtva. Kako je navela, zbog troje dece nije želela da muža prijavi za nasilje

Da već duže vreme trpi torturu od strane supruge, izjavio je i Marko Bulat.

ATA Images

 

Bilo kako bilo, činjenica je da su supružnici od početka braka, 2015. godine, u više navrata bili na stranicama „crne hronike“. Tačnije, policija je Mariju nekoliko puta privodila pod optužbom da poseduje narkotike, a jednom prilikom je i Interventna jedinica upala u njen kozmetički salon.

Marija i Marko Bulat oduvek su imali burnu vezu 

Privodili su ih i tokom letovanja u Crnoj Gori, ali je Marko tvrdio da je razlog bio to što kod sebe nije imao ličnu kartu.

Njihovim nevoljama tu nije bio kraj. Pre pet godina nepoznati počinilac zapalio im je automobil na parkingu ispred zgrade. 

‒ Bog sveti zna zašto nam je ovo urađeno, ja više ne znam. Nisam kriminalac, ne preprodajem stanove po dva puta pa da sam se nekome zamerio ‒ rekao je tada Marko. 

Pročitajte: Posle gubitka majke i brata oni su mu sve - Sin i ćerka Marka Bulata ukrali šou, ne zna se ko je slađi (foto)

Petar Đorđević

 

Poslednji sukob nastao je, tvrde upućeni, zbog droge. Iako joj je do sada „čuvao leđa“, izgleda da Marko više nije mogao da se nosi sa supruginim porocima, pa je došlo do rasprave koja je kulminirala batinama

Ko je koga tukao, pokazaće istraga. Najveće žrtve u celoj priči bez sumnje su deca

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti