Dragana Mirković i ove godine dvorac okitila bez dekoratera, da li ste ovo očekivali? (foto)

Dragana Mirković i ove godine dvorac okitila bez dekoratera, da li ste ovo očekivali? (foto)

Autor: | 14/12/2020

1

Dragana Mirković dvorac je i ove godine okitila sama, bez pomoći dekoratera, a kako izgleda njen luksuzni dom u Beču pokazala je na društvenim mrežama. Pevačica je oduševljena novogodišnjom euforijom i svime što praznici donose, ali je ove godine shodno situaciji u celom svetu, srećna što je zdrava i sa svojom porodicom. Novogodišnje nastupe, putovanja i skupocene poklone ostavlja za neke godine koje slede, a ovu 2020. ispraća sa samo jednom mišlju - da se nikada više ne ponovi.

Pročitajte: Dragana Mirković – Dvorac koji odiše luksuzom

Ovako je Dragana prošle godine okitila jelku u svom prelepom dvorcu

I ove, kao i prošle, godine Dragana je odlučila da njen dvorac krasi ogromna jelka na kojoj preovlađuju crveni ukrasi. U samom predvorju pevačica je napravila pravi, mali novogodišnji raj i sa ponosom napisala:

- I ove godine bez dekoratera.

Pročitajte: Po ugledu na svetske zvezde - Dragana Mirković u svom luksuznom dvorcu imaće i ovo

Dragana sa suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i ćerkom Manuelom, živi u zamku Ebenfurt nadomak Beča od 2000. godine. Kako fanovi nemaju tako često priliku da vide dom popularne pevačice, njena novogodišnja objava pokupila je mnogo lajkova. Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste ta da je u njemu nekada živela Marija Terezija. Krajem 17. veka ona je često boravila u njemu, a Dragana je izuzetno ponosna na ovo istorijsko zdanje.

Enterijer dvorca su ona i njen suprug zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, Toni bavio. Dragana je isticala da su predmete uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku.

 

Komentari (1)

Loading
Sladjana Nestorovic 06:08 29.12.2021
Odgovori

Je li i jelka plastična ili samo Dragana? 🤣🤣🤣🤣

hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram

Najnovije vesti