Dragana Mirković u zagrljaju zgodnog kolege leči rane posle razvoda, a u svom dvorcu snimila je i prvi spot

Dragana Mirković u zagrljaju zgodnog kolege leči rane posle razvoda, a u svom dvorcu snimila je i prvi spot

Autor: | 14/04/2024

0

Dragana Mirković u zagrljaju kolege

Braku je možda došao kraj, ali – život ide dalje. Biće još mnogo uspeha, a verujemo i ljubavi.

Dragana Mirković ponekad se slomi na koncertima, a susreti sa publikom umeju da budu emotivni i da je dovedu do suza, posebno u ovom periodu kada još bole rane posle kraha bajke koja je trajala skoro četvrt veka.

Dejan Milićević

 

Folk diva ostala je sama u velelepnom dvorcu Ebenfurt kod Beča, deca joj pružaju utehu, tu su i nastupi, i brojni fanovi koji joj daju vetar u leđa, a ona je odlučila da im se ponovo oduži.

Pročitajte: Dosta je bilo ružnih vesti - Dragana Mirković podelila divne novosti, objavila i zajedničku sliku

Nedavno je predstavila duet sa zgodnim kolegom iz Hrvatske Ivanom Zakom, koji joj je, kako otkrivaju zajedničke fotografije, vratio osmeh na lice.

Pesma „Kad srce stane“, kruna dugogodišnjeg prijateljstva dvoje estradnih umetnika, snimljena je tik pre nego što je predala papire za razvod od Tonija Bijelića.

Dejan Milićević

 

“Na tebe pomislim kad čujem ljubav, ti moja sreća si i moja tuga, i svako volim te šapni glasnije, kad srce stane, kasno je. K'o da je čarolija, ime moje sa tvojih usana…"

"Meni je molitva ime tvoje, i čim ga spomenem bude bolje, s tvojim se imenom uspavam i dan dočekam.”

Spot je sniman u Draganinom dvorcu pod rediteljskom palicom njenog starog saradnika Dejana Milićevića. Pesma je poklon publici pred velike koncerte u zagrebačkoj Areni, početkom maja.

Dejan Milićević

 

Tu su i neobični autfiti koji su već oduševili Draganine obožavaoce, a u kadrovima se smenjuju luksuzne limuzine i raskošni prizori iz istorijskog zdanja nadomak austrijske prestonice, koje su popularna pevačica i njen (bivši) suprug kompletno renovirali.

Pročitajte: Nekom drugom biće dobra - Ovo je jedina slika Dragane Mirković u kupaćem za 40 godina karijere

- Ovo je prvi spot koji je snimljen u dvorcu i to je bila Ivanova ideja. Mada je i reditelj Dejan bio za to. Iskreno, meni je odgovaralo jer nisam morala da izlazim iz kuće - objasnila je Dragana uz osmeh za 24sata.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević