Izgradila je prelep život daleko od medija: Ovo je Jovana, ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića (foto)

Izgradila je prelep život daleko od medija: Ovo je Jovana, ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića (foto)

Autor: | 17/10/2022

0

Ćerka Dare Džokić ne viđa se često u javnosti 

Mnogima omiljena glumica Dara Džokić, koju ovih dana gledamo u komediji „Radio Mileva“, privatno je pre svega majka i baka

Pročitajte: Nesuđena Emilija Popadić - Ova poznata glumica odbila je glavnu žensku ulogu u Boljem životu (foto)

ATA Images

 

Sa novinarom Bogdanom Tirnanićem, koji je preminuo 2009. godine, provela je u braku dve i po decenije. Njihova ćerka Jovana, rođena 1981. godine, odrastala je uz poznate roditelje, ali nikada nije želela da se i sama eksponira. Završila je Fakultet dramskih umetnosti, ali nije nastavila stopama uspešne majke, već je diplomirala filmsku i televizijsku produkciju.

Privatna arhiva

 

Ćerka Dare Džokić sama krči svoj put 

Iako Dara Džokić nerado govori o privatnom životu, pre četiri godine napravila je izuzetak. Posle venčanja svoje jedinice, izjavila je:

‒ Lepo sam se provela. Oni su to napravili u svom stilu, nije bila velika ceremonija već odabrano društvance. Divno je bilo, ličilo je na njih, a ja sam zadovoljna ako je ona zadovoljna. Apsolutno sve što ona odabere je njen put, njen život, a ja sam tu da pomognem, navijam i da budem podrška.

Pročitajte: Velika radost - Ćerka Dara Džokić rodila ćerku, glumica postala baka po prvi put

Facebook printscreen

 

U međuvremenu, Dara je dobila i unuku, za koju su roditelji izabrali ime Katarina, pa kad nije pred kamerama, uživa u porodičnom okruženju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin