Sestre Ćosić na sedmom nebu: Tamara objavila srećne vesti, čestitke se samo nižu (foto)

Sestre Ćosić na sedmom nebu: Tamara objavila srećne vesti, čestitke se samo nižu (foto)

Autor: | 14/10/2022

0

Tamara Ćosić nikad srećnija 

Sestre Ćosić privlače pažnju gde god se pojave. Mlađa Marina je već proglašena jednom od najlepših i najdarovitijih mladih glumica, a stariju i ništa manje atraktivnu Tamaru, ekonomistu i autorku bloga “Lepa svaki dan”, na „Instagramu“ prati 195.000 ljudi.

Pročitajte: Tamara i Marina Ćosić - Vrlo smo ženstvene iako negujemo muški pristup životu

Instagram

 

Glumica o svom privatnom životu sa zadovoljstvom obaveštava fanove, koji svakodnevno uživaju u prelepim fotografijama njene prodice, supruga Nikole i ćerkice Sofije. Ipak, o Tamarinom privatnom životu ne zna se skoro ništa, zato su novosti koje je objavila na Instagramu pratioce ostavila bez reči. 

"Za sva rana jutra i kasne večeri, za svu ljubav utkanu u svaki poslovni potez od 2012., za sve hrabro iskorišćene prilike uprkos strahu koji prati sve velike stvari i za sve uradjeno srcem toliko da se tako i vraćalo sa raznih strana i hvala svakom ko je bio i jeste deo tih koraka. Nova poslovno poglavlje i nova lokacija. I to ona u kojoj nećemo biti podstanari nego koja je investicija moje firme i svega onoga što radim iz čiste ljubavi već 10 godina", napisala je Tamara Ćosić pored fotografije i dodala:

Pročitajte: Tamara Ćosić - Zbog ovih make up grešaka kritikujem sestru Marinu (video)

Instagram

 

"Da ne bude zabune - ovo nije da se bilo kome od vas pohvalim ili da kažem da je išta lako. Mnogo je prepreka bilo i pričaću i o tome, kao i o svemu uvek transparentno, ali ovoj zemlji i svima nama su potrebne žene i preduzetnice koje veruju u sebe i hrabro preduzimaju rizike sa verom u sebe i život. 

Instagram

 

Tamara se posebno zahvalila sestri, majci i ocu dirljivm rečima: 

"Hvala što ste svi troje moralna i savetodavna podrška u svakom mom koraku i što je ova preduzetnica uz sve tvoje savete spremna za svaki up level koji život nosi."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti