Sreća je sada duplo veća: Marina Ćosić oduševila novostima (foto)

Sreća je sada duplo veća: Marina Ćosić oduševila novostima (foto)

Autor: | 06/09/2021

0

Muž Marine Ćosić njena je velika podrška

Pre tačno godinu dana glumica Marina Ćosić sa svetom je podelila svoju romantičnu i prelepu ljubavnu priču. Njen suprug, tada dečko Nikola odlučio je da joj priredi veridbu iz snova. 

„Nikola me je 4. septembra 2020. zaprosio u vinogradu, ne znajući da sam upravo tako zamišljala savršenu veridbu još odavno, kad sam prvi put bila u vinogradima Toskane. Nisam mu nikada rekla taj detalj da ne bih uticala na njegove želje. Zaprosio me je sa najlepšim prstenom koji sam videla, koji još od februara čuva u kući svojih roditelja“, napisala je tada glumica i otkrila da je njen verenik mesecima planirao ovaj dan.

Pročitajte: Marina Ćosić donela važnu odluku - Jedni će me podržati, drugi osuditi

Da tu iznenađenjima ne bude kraj pobrinuo se ponovo muž Marine Ćosić. Posle divne veridbe usledilo je, ni manje ni više, venčanje. Mladoženja je sve unapred smislio, pozvao goste, a lepa glumica samo je trebalo da kaže „da“. 

„Tog dana izgovaram svoje drugo najsigurnije „da“ u životu“, napisala je Marina pored seta prelepih fotografija, a sada, godinu dana kasnije, kada je postala mama devojčice Sofije, život je slađi i lepši. 

„Srećna nam, prva u nizu, godišnjica braka“, čestitala je Marina suprugu njihov najlepši dan i objavila fotografiju koja do sada nije viđena. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još