Veliki povratak Srđana Predojevića: Na kojoj televiziji ga sada možete gledati?

Veliki povratak Srđana Predojevića: Na kojoj televiziji ga sada možete gledati?

17/12/2020

0

Od kada su Srđan Predojević i Jovana Joksimović napustili televiziju "Prva", javnost se neprekidno interesovala gde ćemo sledeće gledati najpoznatiji voditeljski dvojac. Ipak, ubrzo je usledila vest da se Jovana i Srđan razdvajaju posle petnaest godina saradnje. Jovana je kreirala "Uranak1" na "K1" televiziji, a šta je Srđanov sledeći korak mnoge je interesovali.

Veliki povratak Srđana Predojevića, kako "Kurir" saznaje desiće se uskoro, a voditelj se priključuje timu televizije "Pink". Ovo ne samo da će biti televizijski povratak Srđana Predojevića već i povratak ružičastom timu.

Pročitajte: Srđan Predojević u nikad goroj situaciji - Teško je kada u 49. godini ostanete bez posla

Ono što je posebno zanimljivo je da Srđan neće voditi jutarnji program, već će dati poseban autorski pečat programu "Pink" televizije. Kako domaći mediji prenose, Srđan bi na male ekrane trebalo da se vrati od 1. januara 2021. godine.

Ipak, Srđan Predojević još uvek nije zvanično potvrdio ovu vest. Za "Telegraf JETSET" kratko je rekao: "Ne bih ništa komentarisao.".

Sa nestrpljenjem očekujemo da voditelj otkrije da li će se vratiti kući, koju je pre nekoliko godina napustio. A ono što sve posebno zanima je u kakvu će se autorsku avanturu upustiti Srđan Predojević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Luka Šarac, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti