Šta se dogodilo Andreji Pejić? Nekad modni fenomen, danas neprepoznatljiva FOTO

Šta se dogodilo Andreji Pejić? Nekad modni fenomen, danas neprepoznatljiva FOTO

Autor: | 07/10/2022

1

Andreja Pejić neprepoznatljiva

Gde je nestala Andreja Pejić, prvi transrodni model? Po svemu sudeći modna industrija više joj nije prioritet, iako je bila muza mnogih kreatora i utrla put, odnosno pistu, brojnim kolegama i koleginicama koji su se od rođenja osećali kao stranci u sopstvenom telu.

Pročitajte: Duge noge, tanak struk - Dizajner Mitanovski pokazao svoje novo, žensko telo (video)

Getty Images

 

Manekenka, rođena na ovim prostorima kao Andrej Pejić, odlučila je da zaplovi filmskim vodama. Posle dužeg izbivanja iz javnosti, nedavno se pojavila na festivalu u Torontu gde je predstavila ostvarenje „Daliland“, o čuvenom slikaru Salvadoru Daliju. Igra veliku disko-zvezdu Amandu Lir, gej ikonu čiji je pol već decenijama nepoznanica. Ali, nekadašnji modni fenomen danas je gotovo neprepoznatljiv.

Pročitajte: Pokušavala je da ga ubedi da postane model - Ovaj lepotan je rođeni brat Andreje Pejić (foto)

Promo

 

Možda je i silazak sa pista učinio svoje, pa je Andreja Pejić rešila da više uživa u hrani koju je zbog posla godinama izbegavala? Možda joj je dosta i teškog mejkapa, pa je na fotografijama na Instagramu u poslednje vreme uglavnom viđamo bez trunke šminke... Insistira na prirodnom „looku“, promenila je i boju kosu, a crvenim tepihom na Festivalu prošetala je u – opancima.

Pročitajte: Nikada ne biste rekli da je bila muško - Dizajner Marko Mitanovski promenio pol, osvanula fotografija prelepe žene

Getty Images

 

Getty Images

 

Tu su i oštri stavovi o aktuelnim političkim dešavanja u svetu, od rata u Ukrajini do osude kapitalističke elite. Andreja Pejić ima 31 godinu i još je rano da razmišlja o modnoj penziji, ali očigledno se u njenom životu nešto ozbiljno dešava čim je odlučila da unese tako ozbiljne promene.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin