Pokušavala je da ga ubedi da postane model: Ovaj lepotan je rođeni brat Andreje Pejić (foto)

Pokušavala je da ga ubedi da postane model: Ovaj lepotan je rođeni brat Andreje Pejić (foto)

Autor: | 28/08/2022

2

Brat Andreje Pejić oduševio

Kada je pre izvesnog vremena manekenka rođena kao Andrej Pejić hrabro najavila izlazak iz sveta muškaraca, malo ko je uspeo da ostane ravnodušan i da se uzdrži od komentara. No, s obzirom na ogromnu popularnost koju je u međuvremenu stekla, ispostavilo se da je daleko veći broj ljudi koji pronalaze inspiraciju u njenom nesvakidašnjem izgledu i životnim stavovima.

Pročitajte: Andreja Pejić nakon promene pola ponosno pokazala ženske obline

Guliver Getty Images

 

Iako je danas pripadnica modne elite i radi za najprestižnije brendove, Andreja ne zaboravlja svoje korene i one koji su čvrsto stajali uz nju kada joj je bila potrebna najveća podrška. Poznato je da vodi poreklo iz Bosne i da je odrasla u Australiji, ali većina članova porodice živi na jugu Srbije, u selu kod Svilajnca. Kad god svrati u te idilične krajeve, nastoji da se što više opusti i uživa u prirodi, ali i seoskim poslovima. Makar za slikanje. Ipak, njen stvarni život odvija se između Amerike i najmanjeg kontinenta.

Pročitajte: Andreja Pejić - Strahovala sam da ću nakon promene pola izgubiti porodicu

Guliver Getty Images

 

Njujork je centar modnih zbivanja i razumljivo je zbog čega je većina Andrejinih poslovnih projekata vezana za Veliku jabuku, ali rado svraća i u Melburn, u koji se sa porodicom preselila 2000. godine. Upravo se u tom gradu nedavno našla na meti fotografa, koji su je prepoznali na crvenom tepihu pred premijerno izvođenje nagrađivanog mjuzikla “Hamilton”. Društvo joj je pravila majka Jadranka Savić, najveći životni oslonac.

Andreja Pejić intrigira javnost, a podrška porodice ne izostaje 

Gospođa Jadranka imala je razumevanja za svaku odluku svog deteta, podržala je promenu pola kojoj se podvrgao 2014. godine, i na nogama podnela sve osude javnosti, uvrede i napade. A bilo ih je bezbroj. Sa ocem Vladom, pak, Andreja nije uspevala da pronađe zajednički jezik, jer on nije mogao da prihvati činjenicu da mu je sin postao žena. U jednom trenutku objavila je fotografiju ispod koje je napisala: “Oprosti mi, tata”.

Pročitajte: Andreja Pejić želi da zasnuje porodicu i ostvari se u ulozi majke

Guliver Getty Images

 

Brat Andreje Pejić Igor je već druga priča. Iako su potpuno različiti, veoma su bliski. To pokazuju i na društvenim mrežama gde često objavljuju zajedničke fotografije. Igor se bavi boksom, nedavno je završio školu glume i pravi je “otrov” za pripadnice lepšeg pola, koje osvaja isklesanim mišićima, prodornim plavim očima i tetovažama, a najzanimljiviji je portret na desnoj ruci – niko drugi do Andreja.

Pročitajte: Andreja Pejić - Moli oca za oproštaj

Guliver Getty Images

 

‒ Moj brat je pravi lepotan. Tipičan balkanski muškarac. Čak sam pokušavala da ga ubedim da postane model ‒ nije štedela komplimente na račun zgodnog Igora, a našalila se i da su im jedina zajednička stvar obrve.

Komentari (2)

Loading
Biljana Tutorov 23:41 28.08.2022
Odgovori

Bez obzira na sve,uvek ispliva onako kako si rođen.Nikakve operacije nemogu stvoriti žensku osobu od muškarca u potpunosti.Niko nemoze pobediti Prirodu,Niko

HELLO! hellomagazin