Presrećna Milena Vučić otkrila pol bebe

Presrećna Milena Vučić otkrila pol bebe

Autor: | 26/09/2020

0

Trudna Milena Vučić sa oduševljenjem je dočekala vesti da u njihov dom stiže pojačanje, jer je sin Nikša već veliki i raduje se bati ili seki. Iako su trudnoću planirali i želeli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja, Milena ne krije da i ovog puta vodi računa o svemu i ništa ne prepušta slučaju.

Za razliku od prve trudnoće, ovog puta stvari su malo drugačije. Blagosloveno stanje je započelo iscrpljujućim mučninama, koje su sada konačno završene.

- Oduvek sam želela da imam veliku porodicu. Hvala Bogu što mi je dao tu mogućnost. Moja prva i druga trudnoća su različite. U međuvremenu sam zaboravila mnoge detalje koji su obežili taj period od devet meseci. Ali nisam zaboravila trenutak kada sam saznala da ću postati majka zdrave bebe, dečaka Nikše - punog srca je priznala pevačica.

Pročitajte: Milena Vučić i Nikola Burovac slave - Stiže druga beba

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Vucic (@vuchicmilena) дана 22. Сеп 2020. у 5:22 PDT

Milena ne krije da je na samom početku bila zabrinuta, da je stalno razmišljala kakva će biti majka drugom detetu, da li će moći da postigne sve, ali je onda pronašla odgovore u sebi i u velikoj ljubavi koju oseća.

- Blagoslov je imati ljubav i porodicu. Vreme nije savršeno, ali verujem da naše misli trenutak mogu pretvoriti u sreću, a jedni želju u novi život. Srećno svim budućim majkama u trudnoći, na porođaju i nakon njega - poručila je presrećna Milena, a onda je otkrila i da li će Nikša dobiti batu ili seku.

- Saznala sam da nosim zdravu devojčicu i mnogo sam srećna, jer je moja velika želja bila da imam ćerku i sina - oduševljeno je otkrila trudna Milena Vučić.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još