Posle radosti velika tuga: Smrt u porodici Jelene Đoković

Posle radosti velika tuga: Smrt u porodici Jelene Đoković

Autor: | 24/10/2020

0

Jelena i Novak Đoković pre samo nekoliko dana proslavili su šesti rođendan sinu Stefanu. Kako se cela porodica nalazi u Srbiji na mini odmoru, dečak je svoju proslavu imao kod bake i deke u Beogradu. Usled pandemije virusa korona, veliko slavlje je ove godine izostalo, ali su torta i pokloni bili tu. Ponosni Novak uputio je emotivnu čestitku svom nasledniku i u objavi označio i suprugu. Iako su mnogi očekivali, Jelena se tog dana nije oglasila na društvenim mrežama. A sada je jasno i zbog čega - deda Jelene Đoković je preminuo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Окт 2020. у 6:27 PDT

U trenutku kada je trebalo da budu najsrećniji, u dom našeg slavnog tenisera kao i porodice njegove supruge stigle su tužne vesti. Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević Losa, preminuo je u 82. godini. Kako prenose novinske agencije, deda Jelene Đoković juče je sahranjen na seoskom groblju u Veliševcu pored Ljiga. Na večni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji, kao i unuka Jelena.

Pročitajte: Jelena Đoković ne može da sakrije oduševljenje - Ljubav je svuda oko mene (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 11. Дец 2018. у 8:31 PST

Najveću podršku Jeleni u teškim trenucima daju suprug Novak, roditelji, kao i uvek veseli i rasploženi Stefan i preslatka Tara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 22. Авг 2020. у 3:46 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram