Maltretirao je i sa sinom izbacio iz kuće: Sestra Snežane Đurišić proživela pravu dramu, pevačica joj jedva spasla živu glavu

Maltretirao je i sa sinom izbacio iz kuće: Sestra Snežane Đurišić proživela pravu dramu, pevačica joj jedva spasla živu glavu

Autor: | 05/10/2022

0

Sestra Snežane Đurišić proživela pravu dramu

Iako je tokom blistave karijere, koja traje pet decenija, nastojala da se javnosti predstavi pre svega odličnim pesmama i izuzetnim glasom, Snežana Đurišić često je bila u medijima i zbog porodičnih (ne)prilika

Nije tajna da je imala dosta poteškoća zbog problematičnog ponašanja sina Marka, pre devet godina ostala je udovica, a na meti interesovanja novinara našla se i zbog romanse sa uglednim ginekologom Vanjom Miloševićem.

Pročitajte: U 63 godini usku belu haljinu samouvereno nosi - Dijeta je Snežanu Đurišić prepolovila (foto)

Luka Šarac

 

Ipak, malo ko se seća da je tema trač-rubrika bila i već daleke 1994. godine, kada se redakciji „TV Novosti“ obratio pevačicin zet Žika Živanović, koji je poželeo da ispriča kako je okončan njegov brak sa rođenom sestrom Snežane Đurišić Mirom.

Tekst, objavljen u tiražnom porodičnom magazinu, imao je naslov „Moj Milane s američke strane“, u kome je taksista iz Beograda tvrdio da mu je popularna pevačica kidnapovala dete, tačnije desetogodišnjeg sina Milana.

printscreen

 

‒ Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja pridružim posle dva meseca, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu na tri meseca, a odmah po sletanju u Cirih Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete uspeli su da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila „očevu umrlicu“. Zamislite, proglasila me je mrtvim kako bi bez mog odobrenja odvela dete ‒ ispovedao se Žika, napominjući da mu je supruga uskoro javila da ne mora ni da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu.

Sestra Snežane Đurišić sina je odvela daleko

Pričao je i da ne zna adresu gde mu sin živi. 

‒ Najgore mi je što ne mogu da čujem dete, da mu pošaljem poklon. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi, gde imamo kuću. Čuo sam da je Milan smešten u neku crkvu i da tamo provodi vreme. Tamo ide u školu, a majka za to vreme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim, vide se tek preko vikenda. To me strašno boli.

Pročitajte: Ispovest Simonide Milojković - Posle druge neuspele vantelesne oplodnje saznala sam da me suprug vara

Instagram

 

O supruzi Miri Žika Živanović je istakao da je uz njega živela kao kraljica. 

‒ Sve sam joj kupio i omogućio. Njene želje su za mene bile zakon. Okitio sam je zlatom, odveo kod najboljih frizera i kozmetičara, a sada pere sudove u Americi.

‒ Nikada ni jedno ni drugo nisam taknuo ‒ glasio je njegov odgovor na pitanje da li je bio grub prema ženi i sinu. 

‒ Bilo je doduše svađa, ali toga ima u svim porodicama. Obožavao sam ih. Pa, ne bih ih pustio u Ameriku da je u našem braku bilo kriza. Sve je to zamislila Snežana, koja me ne podnosi. Ona je zamislila da Miru uda. Mnogo sam se razočarao u nju i njenog muža.

Pročitajte: Prevara i izdaja naspram ljubavi - Snežana Đurišić ovim potezom pokazala da li je ponovo sama, život mora dalje

Dejan Milićević

 

‒ Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovekom ‒ bila je izričita Snežana Đurišić kada su je novinari zamolili da prokomentariše izjave bivšeg zeta

‒ Ja nisam advokat i ne mešam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički zlostavljao, ali ih je maltretirao i izbacivao iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je završen.

Boško Karanović

 

Šta se dalje dešavalo nije nam poznato, tek Snežana Đurišić o sestri Miri u svakoj prilici govori sve najlepše, a tu i tamo objavi i neku zajedničku fotografiju. 

‒ Od malih nogu sestra i ja smo naučene dobroj organizaciji i odgovornosti. Ljubomori između nas dve nikad nije bilo mesta. Moja sestra Mira išla je u muzičku školu, na odsek za flautu. Lepo peva, ali se nije otisnula u estradne vode. Da jeste, bila bih srećna zbog nje, nikako ljubomorna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin