Kobi Brajant i ćerka Đijana na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu ispraćeni na večni počinak

Kobi Brajant i ćerka Đijana na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu ispraćeni na večni počinak

Autor: | 12/02/2020

0

Kobi Brajant i ćerka Điana sahranjeni u prisustvu porodice u Los Anđelesu


Košarkaška legenda Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Điana pre dve nedelje stradali su stravičnoj helikoperskoj nesreći. Pad helikoptera se desio u Kalabasasu, u Kaliforniji. Kako su preneli strani mediji, na licu mesta su stradali svi koji su bili u letelici, odnosno devetoro ljudi uključujući NBA legendu i njegovu ćerku. Mediji prenose da su Kobi i njegova 13-godišnja ćerka ispraćeni na večni počinak na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Dec 29, 2019 at 7:54pm PST

Samoj sahrani je prisustvovala najuža porodica i bliski prijatelji, dok će za sve poklonike dela Kobija Brajanta, ali i njegove ćerke, koja se takođe bavila košarkom,  biti održana javna komemoracija  24. februara u "Stejpls  Centru" u Los Anđelesu. Datum za komemoraciju takođe nosi simboliku,  Đijanin broj na dresu je bio dva, dok je Kobi nosio broj 24.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 31, 2020 at 9:12pm PST

Kobi je iza sebe ostavio suprugu i još tri ćerke, od kojih jedna ima samo šest meseci. Vanesa ne može da se pomiri da njene ćerke i supruga više nema, pa na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije i snimke Kobija i Điane, a njene reči pokazuju koliko je tužna i koliko pati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 29, 2020 at 4:59pm PST


—  Nerado iskazujem svoja osećanja rečima. Moj mozak ne prihvata da Kobija i Đijane više nema. Ne mogu u isto vreme da shvatim da nema njih dvoje.

Dok pokušavam da "procesuiram" da nema Kobija, moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada neće vratiti. Sve je pogrešno. Zašto ja da se budim sledećeg jutra, a da moja devojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život.

Onda shvatam da moram biti jaka za moje tri ćerke. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali i zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Biankom i Kapri. Znam da je to normalno. To je deo procesa tugovanja.

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 10, 2020 at 11:14am PST

Samo sam htela da podelim to kako se neko oseća kada doživi takav gubitak. Bože, volela bih da su ovde i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za njih — napisala je Vanesa na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 5, 2020 at 8:51am PST


Brajant je rođen 1978. godine u Filadelfiji, od 1996. do 2016. godine nastupao je za Los Anđeles lejkerse, sa kojima je osvojio pet NBA titula, 11 puta igrao na Ol-staru, bio je i MVP i najbolji strelac lige, a ima i dva olimpijska zlata sa selekcijom SAD.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram