Jubilarni: Dragana Bekvalac gala žurkom proslavila 50. rođendan, sve u boji zlata (foto)

Jubilarni: Dragana Bekvalac gala žurkom proslavila 50. rođendan, sve u boji zlata (foto)

Autor: | 26/09/2022

0

Rođendan Dragane Bekvalac proslavljen u velikom stilu, jednom se puni 50 

Dragana Bekvalac, starija sestra novosadske pop zvezde, proslavila je jubilarni pedeseti rođendan. Vlasnica uspešnog salona lepote želela je da sve bude glamurozno, ali daleko od grada, u prirodi. Izabrala je restoran na Iriškom vencu, okružen šumama Fruške gore, poznat po tradicionalnim specijalitetima koji, u kombinaciji sa jedinstvenom atmosferom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Pročitajte: Sestra Nataše Bekvalac doživela ozbiljnu saobraćajnu nesreću, džip u kome se nalazila potpuno uništen

Instagram

 

Velikoj zabavi prisustvovale su, naravno, i njene mlađe sestre Nataša i Kristina. Lepa Dragana blistala je u romantičnoj beloj haljini brenda „Mihano Momosa“, koja se savršeno uklopila sa zlatnim ambijentom.

Instagram

 
 

„Ovo je bio moj najlepši rođendan. Prvo na moj datum iznenađenje od kolektiva, moje dece Teodore i Zoe, moje drugarice Sandre Čoban, i sada, kada sam sačekala da se vrate, ozdrave i opet otputuju. Moja porodica bez koje ja nisam ja, i svi jako važni prijatelji, koje obožavam... Beskrajno vam hvala što ste skoro svi došli da se veselimo, igramo i pevamo. Mnogo ste me usrećili. Volim vas puno, živeli!“, napisala je slavljenica uz fotografije sa slavlja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti