Na porođaju su mi otkrili da imam tumor: Sestra Nataše Bekvalac potresla javnost nepoznatim detaljima iz svog života

Na porođaju su mi otkrili da imam tumor: Sestra Nataše Bekvalac potresla javnost nepoznatim detaljima iz svog života

Autor: | 11/04/2023

0

Sestra Nataše Bekvalac podelila tešku priču iz života

Dragana Bekvalac, starija sestra pop zvezde Nataše Bekvalac, privatnost nikada nije otkrivala javnosti. Poznato je da živi u Novom Sadu, da decenijama uspešno vodi salon lepote, da je udata i da ima dve ćerke. Sari, u muzičkim vodama poznatoj kao Zoi, čestitala je rođendan i otkrila niz nepoznatih detalja iz svog života.

Pročitajte: Ko je najstarija sestra Bekvalac - Natašu i Kristinu znate, ali Draganin bajkovit život najviše budi žensku ljubomoru

Boško Karanović

 

‒ Znate kako je bilo? Bombardovanje... 11. 4. 1999. Nikada nisam mogla da pišem o ovom periodu mog života, jedan je od težih. Muž u vojsku, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u devetom mesecu, pozlilo mi je u avionu. Slećemo i hitan porođaj. Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Dosta ranije. I tada kreće pakao... ‒ otkrila je Dragana na Instagramu.

Pročitajte: Jedina sestra Bekvalac koja je uspela da održi brak - Ovo je Mihajlo, misteriozni muž Dragane Bekvalac FOTO

Instagram

 

‒ Ona je jedino bila dobro, moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok... Postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim. Ali, posle dve nedelje je prihvatam i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže kada je bilo šta pitam: „Majka, ja ne znam šta ti više nije jasno“... „Pa, nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo.“ I neka... Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: „Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne“. Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene. Volim te, hrabra moja devojčice. Uvek ću biti uz tebe, sa tobom i iza tebe. Dok dišem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti