Ponosna majka Olivera Jovićević: Dunja me u svemu nadmašila (foto)

Ponosna majka Olivera Jovićević: Dunja me u svemu nadmašila (foto)

Autor: | 20/12/2020

0

Voditeljka Olivera Jovićević na poslovnom planu ređa samo uspehe, a njen najveći uspeh na privatnom planu, kako sama ističe, zasigurno je prelepa Dunja. Ćerka Olivere Jovićević prava je kopija svoje majke, a ujedno i njen partner u svakoj avanturi.

- Dunja i ja povremeno imamo ovakve “akcije”, doduše sada ne tako često jer u ovim okolnostima svi manje putujemo. Imamo sličan ritam, lako se organizujemo – dok ona prati onlajn predavanja na fakultetu, ja radim, kao što bih radila od kuće. Ostatak vremena provodimo na različite načine – vozimo kvadove, pešačimo šumom, čitamo knjige, družimo se, razgovaramo - istakla je voditeljka, koja je nedavno, sa svojom mezimicom osvojila vrh Jahorine.

Pročitajte: Olivera Jovićević - Planiram velike promene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Jovicevic (@olivera_jovicevic)

Poslednjih dana, lepa Dunja, bila je glavna tema domaćih medija, koje su za nju imali samo reči hvale. Ponosna majka za "Story" je otkrila da je to uopšte ne iznenađuje.

- Pokušavam da se setim sebe u tim godinama. U svemu me je nadmašila, u zrelosti, dobroti, pronicljivosti, svoja je, posebna… I srećna sam zbog toga. Neću dalje, jer već čujem komentar: “Stani, mama, mnogo si subjektivna”.

Ćerka Olivere Jovićević student je na Fakultetu političkih nauka, a Olivera otkriva, da li Dunja ima interesovanja da jednoga dana nasledi mamu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Jovicevic (@olivera_jovicevic)

- Odličan je student, radi i kao prevodilac, pomalo piše za jedan magazin, takođe je humanitarac volonter… Ali rekla bih da bi bila najsrećnija kada bi se sutra zaposlila u nekom prihvatilištu za životinje jer mi svakog dana pokazuje nove fotografije pasa i mačaka “koje bismo mogli da udomimo” - kaže ponosna majka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još