Olivera Jovićević: Planiram velike promene

Olivera Jovićević: Planiram velike promene

Autor: | 20/05/2020

0

Olivera Jovićević, autorka i voditeljka "Upitnika”, otkriva da ove godine planira velike promene, ne zato što se umorila, već zato što žudi za novim izazovima. Najdugovečniju političku tok-šou emisiju na domaćim TV kanalima Olivera uspešno uređuje već 15 godina. O privatnom životu ne voli javno da priča i trudi se da se na njenom licu, kada se kamere upale, ne vide ni sreća, ni tuga, a ni bol.

Olivera je iza sebe ostavila izuzetno težak period, kada je 2016. izgubila oca, a zatim joj je 2017. godine pogunio suprug.

- Moja porodica i ja prošli smo tešku 2016. i 2017. godinu. Gubitak oca teško sam podnela i još se nisam oporavila - rekla je tada za domaće medije.

Pročitajte: Olivera Jovićević o životnoj drami koju malo ko zna - Počinješ da ceniš svaki čas proveden uz porodicu

Na pitanje kako se njena ćerka Dunja suočila sa smrću oca Olivera nije želela mnogo da objašnjava.

- Teško, ali naša tuga, naša stvar - kratko je tada navela za "Story"- Dunji sam sada i otac i majka. Moraću da vodim i muške razgovore sa njenim momcima. Posle svega otkriješ koliko je tvoj dotadašnji život bio idealan, ma koliko mu mana nalazio. Počinješ da ceniš svaki dan i svaki čas proveden uz porodicu i najbliže. Kao da je poslednji.

Pročitajte: Geni su čudo - Olivera i njena ćerka Dunja su lepotice koje su gotovo identične

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivera Jovicevic (@olivera_jovicevic) дана 14. Сеп 2018. у 10:30 PDT

Olivera Jovićević - Ovo je godina kada planiram promene

Sigurna u sebe i uz ogromnu ćerkinu podršku i ljubav, Olivera je hrabro nastavila. Posao kojim se bavi obožava, a na pitanje da li se nekada upita šta će joj sve ovo, poznata voditeljka za „Blic“ kaže:

- Kada se to budem zapitala, verovatno ću se povući iz novinarstva. Ovo je godina u kojoj planiram promene, ali ne zato što sam se umorila, naprotiv. Posle „Upitnika“, koji u nekoliko sezona tokom decenije i po bio najgledanija politička emisija na svim srpskim televizijama, žudim za novim izazovom.

Pročitajte: Olivera Jovićević - Zameraju mi što nisam oštrija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivera Jovicevic (@olivera_jovicevic) дана 4. Дец 2019. у 11:07 PST

Olivera Jovićević navodi da joj se svih ovih godina niko u emisiji nije zamerio, a stvari i sukobe ne doživljava lično.

Odgovorite li ponekad na prozivke koje vam po medijima i društvenim mrežama upućuju pojedinci?

- Ne polemišem sa onima koji isijavaju mržnju i gorčinu po „Tviteru“. Neistine i uvrede koje prelaze granicu i pokušavaju da me uvuku u srpsku političku kaljugu rešavam na sudu - iskrena je Olivera u intervjuu za ovaj dnevni list.

Pročitajte: Olivera - Cipele i torba su kao temelj i krov odevanja

Ono što kod mene može da izazove nesanicu je gruba greška u programu, moja ili nekoga iz tima. Ne radi se o tome da li vam je prijatno ili ne kada slušate neistinu ili uvrede, vaš posao je da reagujete i da pokušate da razgovarate sa svima kojima je glasačka kutija dala neki mandat. Ipak, moji sagovornici su u većini civilizovani i korektni ljudi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivera Jovicevic (@olivera_jovicevic) дана 5. Нов 2019. у 12:17 PST

Na pitanje da li razmišlja da se u budućnosti nađe u politici u profesionalnom smisli, Olivera Jovićević kratko poručuje:

- Nije isključeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram