Loši dani su iza nje: Anđelka Prpić ponovo srećno zaljubljena?

Loši dani su iza nje: Anđelka Prpić ponovo srećno zaljubljena?

Autor: | 21/12/2020

0

Anđelka Prpić pre oko godinu dana na brak dug devet godina stavila je tačku. A kako pišu domaći mediji, glumica je sada zaboravila sve loše trenutke i ponovo je srećno zaljubljena. Naime, prema navodima domaćih medija novi dečko Anđelke Prpić je biznismen, koji je nekada bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović.

Novi dečko Anđelke Prpić, kako saznaje "Kurir" je biznismen Srđan Stojanović, koga glumica poznaje od ranije, ali se ljubav rodila tek nedavno.

Pročitajte: Ekskluzivno za “HELLO!” Anđelka Prpić prvi put govori o razvodu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Iako je o svom razvodu dugo ćutala, nedavno je za naš magazin otkrila kakav odnos sada ima sa bivšim suprugom.

-  Mi smo i dalje jedni drugima najbliži. Kao jedina koja se u toj porodici bavi javnim poslom, mislim da imam odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - istakla je Anđelka.

Baš kao što je period razvoda odbolovala i iznela sama, bez pompe i obrađanja medijima, Anđelka verovatno želi da tako proživi i novu ljubav. Nekoliko puta navela je da o tome za medije više neće govoriti, pa se ni povodom vesti koja je mnoge oduševila, nije oglasila. I ovoga puta, vreme će pokazati da li je u njen život, ljubav ušla na velika vrata. A njen osmeh i vedra energija biće još jedan znak, da je ne samo srećna nego i voljena.

Proćitajte: Anđelka Prpić prvi put javno progovorila o razvodu - Evo šta je rekla

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Najnovije vesti