Ekskluzivno za “HELLO!” Anđelka Prpić prvi put govori o razvodu!

Ekskluzivno za “HELLO!” Anđelka Prpić prvi put govori o razvodu!

Autor: | 04/12/2020

0

Intervju sa Anđelkom Prpić dogovoren je još tokom leta, uz „klauzulu“ da ćemo ga raditi kad se približi premijera filma „Jedini izlaz“, u kome tumači glavnu ulogu. Vreme razgovora i slikanja potvrdili smo čim je objavljeno da će ovo ostvarenje publika moći da gleda od 3. decembra.

Dok se popularna glumica šminkala za fotografisanje stigla nam je poruka da se zbog pogoršane epidemiološke situacije premijera – odlaže. Pod utiskom tek pristigle informacije, a imajući u vidu koliko joj “Jedini izlaz” znači, priču smo počeli pitanjem da li je razočarana što je prvo prikazivanje odloženo, a novi termin se ne nazire.

Moj stav je uvek i na svim životnim poljima – prilagođavanje. Ne kažem da ne treba biti principijelan, ali rigidni planovi su postali luksuz. Moramo malo da budemo kameleoni, nikako amebe bez oblika i mišljenja. Za premijeru sam spremna, ali verujem da je bolje čekati nego dozvoliti da film ne dobije bar malo pažnje. S obzirom na uložene emocije i trud, mislim da je zaslužuje.

Pročitajte: Razvodi se Anđelka Prpić?

Ove godine prvi put ste imali glavnu ulogu u filmu, prvi put ste proveli u kući 15 dana zbog korone, prvi put ste se razveli, prvi put ste slomili nogu… Da li ste još nešto uradili prvi put?

Mislim da je dovoljno za jednu godinu. Hvala bogu, sve to, i planirano i neplanirano, u meni nije izazvalo velike lomove. Očigledno sve dolazi u vreme kada smo sposobni da se s tim nosimo i izborimo.

Da li se posle svih tih “prvih puta” osećate kao novi?

Ne, ništa što je postojalo pre 2020. godine ne bih bacila, sklonila i zataškala, niti se zbog bilo čega kajem. Nemam potrebu da pritisnem “delete”, naprotiv. Svi izbori su bili pravi za to vreme i tadašnje kapacitete. Kako vreme ide, uz nova iskustva i saznanja, svi se menjamo. Ako ne možemo iz temelja, možemo makar da “krečimo”. Ovo je još ona stara Anđelka, samo “apdejtovana” verzija.

Pročitajte Bez njene podrške Anđelka Prpić ne bi mogla dalje (foto)

Dok smo se dogovarali za intervju rekli ste “neće Anđelka više pričati o ljubavi, pa makar se još tri puta udala”. Šta je dovelo do takve odluke?

Žao mi je što ne živim u vreme kada se novine nisu čitale da bi se saznalo da li neko ima muža, novu kuću, kuče il,i ne daj Bože, bolest, već po sistemu hajde da čujemo šta taj čovek govori kako bismo mi, ukoliko ga cenimo, naučili nešto novo. Sada su ostale samo priče o ženi, tašni, kučetu, bolestima… Osećam se kao “starmala” jer mi se ne dopada ovo vreme, ali tu se vraćamo na priču o prilagođavanju. Ne možeš da se izopštiš iz ovog sveta, pogotovo ako hoćeš da se baviš javnim poslom. Da zaključim ‒ lepotu, ljubav i pozitivne vibracije treba deliti i o njima govoriti, ali sa ukusom i merom.

Pročitajte Anđelka Prpić: Proleće i sunce vraćaju veru i bude život

Kako ste uspeli da prođete period razvoda bez ijedne validne informacije koja bi to potvrdila?

To zaslužuju svi meni bliski ljudi. Ne govorimo o nečemu sa čim bih se šalila, niti bih takvu situaciju koristila da budem u centru pažnje. Da nije bilo filma, ni sada ne bih imala razlog za pojavljivanje u medijima. Povod ne može da bude intima jedne porodice, koja je i dalje porodica, bez obzira na kojim adresama živi i u kom su ljudi međusobnom svojstvu. Mi smo i dalje jedni drugima najbliži. Kao jedina koja se u toj porodici bavi javnim poslom, mislim da imam odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali.

Ceo intervju sa Anđelkom Prpić pročitajte u novom broju "Hello!" magazina koji je u prodaji od 4. decembra! 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Luka Šarac

Slične Vesti

Novi dečko Anđelke Prpić: Glumica uhvaćena u njegovom zagrljaju?

Novi dečko Anđelke Prpić je tema o kojoj javnost u poslednje vreme često raspravlja, s obzirom na to da je popularna glumica stavila tačku na decenijski brak sa preduzetnikom, Dariom Prpićem, prošle godine. Iako je više puta isticala da kada onaj pravi naiđe, neće ga kriti, izgleda da je Anđelka ipak rešila da pričeka sa objavljivanjem nove emotivne romanse.

04/03/2021

25612 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti