Konačno radost u domu Milice Dabović: Stefan je glavna zvezda porodičnog slavlja (foto)

Konačno radost u domu Milice Dabović: Stefan je glavna zvezda porodičnog slavlja (foto)

Autor: | 21/12/2020

0

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović prošla je kroz veoma teško životno razdoblje, od čijih se posledica i danas oporavlja. Ipak, Milica ne krije da joj je u prethodnih nekoliko godina najveći lek i povod za smeh sin Stefan. Sada je u njihov dom došao trenutak za slavlje i neizmernu sreću ‒ sin Milice Dabović slavi rođendan.

Raznežena i dirnuta majka sinu se, uz niz zajedničkih fotografija na „Instagramu“, obratila emotivnom porukom:

„Sine, sve ono što ti ja želim ne može stati u nekoliko rečenica, ali pokušaću da budem kratka i jasna! Hvala ti za tri najlepše godine mog života, hvala ti na sreći, ljubavi i osmehu, hvala ti na milion zagrljaja i tvojih reči „mama, volim te“. Hvala ti što mi čvrsto držiš ruku pred spavanje, jer ja ne bih znala kako bez nje, hvala ti na snazi koju sam dobila zbog tebe, hvala ti što si mi pružio to zadovoljstvo da ti budem majka i otac i nikada te neću razočarati. Hvala ti što sam baš tebi podarila život i čuvaću ga svojim“, napisala je Milica.

Pročitajte: Šokantna ispovest Milice Dabović - U matičnoj knjizi ne stoji ime Stefanovog oca

„Teške tri, teške i trideset tri, ali čarobne tri sa tobom, uz tebe i pored tebe, sine! Idemo dalje, ne odustajem, ne posustajem, prava oluja tek treba da stigne! Volim te beskrajno i nosiću te na ramenima dok god ja to budem mogla, u tome je magija, sine moj, moj osmehu, živote moj, sve moje! Tvoja mama te voli beskrajno, ti si muškarac mog života, moja najveća i najlepša ljubav ikada, neka mi te Bog čuva!! Srećan rođendan, anđele mamin“, napisala je ona.

Pročitajte: Milica Dabović ne prestaje da se nada - Čvrsto verujem da me posle svega, čeka mnogo bolja godina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

Sin Milice Dabović dobio je rođendansku proslavu za pamćenje. Sve je bilo u znaku Supermena, od rođendanske torte do balona za preslatkog mališana, a najlepše od svega bilo je to što se ponosna mama od njega nije odvajala ceo dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram