Supermama napravila iznenađenje za pamćenje: Ćerka Dušice Jakovljević ne može da sakrije sreću (foto)

Supermama napravila iznenađenje za pamćenje: Ćerka Dušice Jakovljević ne može da sakrije sreću (foto)

Autor: | 22/12/2020

0

Da niko nije kao mama, dokazala je i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je ćerki Anđeli priredila iznenađenje za pamćenje. Naime, ponosna mama, okupila je prijatelje svoje ćerke i priredila pravi rođendanski spektakl, nešto malo pre ponoći. Kompletno iznenađenje, Dušica je odabrala da izvede na otvorenom, kako bi sva deca bila sigurna usled epidemiološke situacije.

Ćerka Dušice Jakovljević, preslatka Anđela danas slavi četrnaest godina, a njena mama je okupila sve njene drugare, kako bi joj priredila poseban dan. Naime, oko 22h svi su se skupili ispred njihove zgrade, upalili bakle, doneli balone sa brojem 14, koliko Anđela puni godina, i čekali slavljenicu.

Pročitajte: Dirljivo iznenađenje i veliki povod za slavlje - Oni su izmamili osmeh na lice Dušice Jakovljević (foto)

Kada se ćerka Dušice Jakovljević pojavila, svi su u glas zapevali rođendansku pesmicu, a ona nije mogla da sakrije oduševljenje. Kada su joj prijatelji potrčali u zagrljaj, prelepa devojčica nije uspela da zadrži suze radosnice.

Slavljenicu je posebno oduševio jedan poklon, a to je slika njenog psa.

Ove prelepe trenutke, Dušica je zabeležila objektivom telefona i podelila ih je sa pratiocima na "Instagramu". Uz video, napisala je i dirljivu čestitku, kojom je Anđeli poželela srećan rođendan.

Pročitajte: Dušica Jakovljević hrabro ne posustaje - Moja jedina misija je da ljudi u mom okruženju budu srećni

- Ovako sam, zajedno sa njenim prijateljima, iznenadila Anđelu večeras! Iako joj je rođendan za dva sata, rešili smo da je iznenadimo u 22 časa. Volim te, mala! Hvala ti što si baš ti moja ćerka - napisala je ponosna mama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti