Roditelji malog Željka oduševljeni: Pogledajte šta je preslatki mališan uspeo da izvede sa samo šest meseci (foto)

Roditelji malog Željka oduševljeni: Pogledajte šta je preslatki mališan uspeo da izvede sa samo šest meseci (foto)

Autor: | 23/12/2020

0

Za Bodanu i Veljka Ražnatovića danas je veliki dan. Njihov šestomesečni sin obradovao je ponosne roditelje i pokazao koliko je napredna beba. Naime, mali Željko napravio je prve korake, a ponosni otac sve je zabeležio i podelio na svom "Instagramu".

Mama Bogdana držala je Željka dok je on pravio sitne, ali za Bogdanu i Veljka, velike korakre. Ponosna mama preslatkog mališana nije skidala osmeh sa lica, a Veljko je sve snimao uz reči: "Ko to tati šeta?".

Pročitajte: Veljko i Bogdana slave prvu godišnjicu braka, iznenađenje stiglo već u ponoć

Instagram story printscreen @veljkoraznatovic

Veljko je dozivao sina i bodrio ga da šeta što duže, a mališan se osmehivao ocu.

Veljko i Bogdana postali su roditelji pre gotovo sedam meseci, a mali Željko od tada je centar njihovog sveta. Ujedno, on je očarao sve članove porodica Ražnatović i Rodić. Ipak, roditelji su najsrećniji i najusredsređeniji na njegovo odrastanje, pa ih svaki njegov uspeh oduševljava.

Veljko je nekoliko puta isticao koliko je dolazak sina promenio njegov život i način razmišljanja:

Instagram printscreen

- Pričali su mi ljudi da će mi trebati dugo da se naviknem. Čim sam uzeo dete u ruke, promenila mi se ravnoteža sveta i svemira. Svi treba da pravite decu - kroz osmeh je poručio Veljko pa dodao: "Totalna promena, ne razmišljam više o sebi, totalno druga sfera interesovanja. Gledaš da budeš dobar primer i ostaviš dobar putokaz - rekao je za "Blic" Veljko koji se trudi da sinu bude najbolji uzor i najveća podrška.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram