Veljko i Bogdana slave prvu godišnjicu braka, iznenađenje stiglo već u ponoć

Veljko i Bogdana slave prvu godišnjicu braka, iznenađenje stiglo već u ponoć

Autor: | 24/11/2020

0

Bogdana i Veljko Ražnatović pre tačno godinu dana zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav. Tokom prve godine braka postali su i roditelji preslatkog dečaka Željka, koji će za nekoliko dana napuniti šest meseci. Roditelji uživaju sa svojim naslednikom, ali se trude da jedno drugo ne zapostave, već žele da neguju ljubav i vole se svakim danom sve više.

Pročitajte: U porodici Ražnatović sve je spremno za novu radost - Bogdana i Veljko spremaju najlepši poklon malom Željku

Veljko je odlučio da svojoj voljenoj supruzi čestita godišnjicu braka prelepom čestitkom sastavljenom od njihovih zajedničkih fotografija.

- Prva godina - kratko je napisao Veljko na svom "Instagram" profilu.

Kreativna i maštovita, Bogdana se potrudila da još sinoć suprugu priredi lepo iznenađenje, a kako drugačije nego njegovim omiljenim jelom koje je sama pripremila. Bogdana je spremila večeru i ostavila suprugu romantičnu poruku, a Veljko se iznenađenjem pohvalio svojim fanovima.

- Izvini što kasnim. Volim te! - napisala je Bogdana na ceduljici pokraj ukusne večere, a čestitke fanova već od tada počele su pristižu.

Bogdana i Veljko već planiraju proširenje porodice, prenosi domaća štampa, a za svog mališana, oboje priželjkuju sestricu, jer oboje znaju kakav je to blagoslov.

– Stvarno je velika sreća što Bogdana i Veljko imaju veliku porodicu, a od kada se Željko rodio, svi se utrkuju ko će da ga čuva. Zbog toga nemaju ni dadilju, jer uvek ima ko da ga pričuva. Bogdana je zbog toga rasterećena i želi drugo dete u što skorije vreme. Ona je trudnoću sa Željkom vrlo lako iznela, bila je aktivna trudnica, čak ni porođaj nije doživela kao stresno iskustvo. Doktor joj je rekao da zbog toga što se porodila carskim rezom napravi pauzu od godinu dana, a da nakon toga može da planira i drugu bebu – otkrio je izvor blizak paru i dodao da oboje priželjkuju devojčicu, kako bi Željko imao sestricu kao Veljko Anastasiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATA images, Instagram, instagram printscreen

Slične Vesti