Preslatka porodica: Bogdana i Veljko sa sinom u prvoj šetnji (foto)

Preslatka porodica: Bogdana i Veljko sa sinom u prvoj šetnji (foto)

Autor: | 17/08/2020

0

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji pre nešto više od dva meseca i neopisivo uživaju u novoj ulozi. Bilo da su u Beogradu ili Titelu, trude se da svom prvencu poklone što više pažnje. Ipak, mali Željko je prvi unuk u obe porodice, pa svi žele da provedu vreme sa njim, što Bogdani i Veljku ostavlja veoma malo vremena da uživaju u svojoj porodici.

Zato je mladi par odlučio da „ukrade“ nekoliko trenutaka nasamo sa sinom Željkom, pa su ga izveli na mini-izlet. Bogdana i Veljko poveli su sina u prvu šetnju i tom prilikom iskoristili vreme da u miru uživaju.

Pročitajte: Dok Veljko i Bogdana odmaraju, mali Željko uživa u njenom zagrljaju (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 15, 2020 at 5:00am PDT


Veljko je na svom „Instagramu“ objavio fotografiju iz šetnje, a komentari govore samo jedno ‒ preslatka porodica Ražnatović.

Veljko je u jednom intervjuu otkrio da uživa u ulozi oca i svakodnevno pomaže Bogdani.

‒ Menjam pelene i uživam u tome, a žena ga kupa jer sam u tom periodu na treningu ili sa psima. Malo se smejemo, malo plačemo, ali se mnogo volimo. Sada ima grčeve, pa ga nosim i ljuljam ‒ tom prilikom istakao je da planira da ima veliku porodicu. ‒ Ne planiram da stanem sa decom! U Srbiji je natalitet veliki problem i želim da svojim primerom pokažem da treba raditi na deci. Voleo bih da se rađa što više Srba i da svi imaju bar četvoro dece. Ja ću imati i više!

Sudeći po sjajnom izgledu i mami Bogdani roditeljstvo prija. Ona se samo dva meseca posle porođaja vratila u sjajnu formu, telo dovela do perfekcije, a zbog širokog osmeha sada je lepša nego ikada.

Kako veći deo vremena provode u Titelu, Bogdana i Veljko prilagođavaju se tamošnjim uslovima kako bi im sve bilo potaman, kao i u vili u Ljutice Bogdana. Radovi su u toku, a tata Veljko želi da suprugi i sinu priušti sav mogući luksuz.

Pročitajte: Bogdana i Veljko doneli konačnu odluku, vreme je za novi početak

– Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Neće štedeti novca. Žele da naprave mali raj. Tu odluku doneli su tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. Ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija – prenosi izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Slične Vesti