Može li gore: Pretužne vesti iz Italije, bolest je Siniši Mihajloviću oduzela i nju

Može li gore: Pretužne vesti iz Italije, bolest je Siniši Mihajloviću oduzela i nju

Autor: | 06/09/2022

1

Siniša Mihajlović ovo nije očekivao

Siniša Mihajlović (53) više nije trener Bolonje. Srpski fudbalski stručnjak dobio je otkaz, jer čelnici kluba više nisu imali razumevanja za loše rezultata ekipe od početka sezone. 

Bolonja je imala samo tri remija i dva poraza od početka sezone i nalazi se u donjem delu tabele Serije A. Italijanski mediji pišu da je Siniša Mihajlović imao sastanak sa ljudima iz kluba i da je prihvatio njihovu odluku.

Pročitajte: Oči će vam zasuziti - Siniša Mihajlović prvi put u javnosti posle lečenja, terapije su učinile svoje (foto)

Profimedia

 

Siniša Mihajlović bio je trener Bolonje od 2019. godine, a u toj sezoni imao je impresiven rezultate, osvojio je 30 bodova u 17 utakmica, čime je sačuvao ekipu u Seriji A i dobio novi ugovor.

Nažalost, tog leta je Siniša Mihajlović objavio da boluke od leukemije. Vodio je tim uprkos stalnim odlascima kod lekara. Ovo leto proveo je na hemioterapijama, pa tako nije mogao da odradi pripreme sa ekipom, ali je svaki slobodan trenutak koristio da bude uz tim.

Komentari (1)

Loading
Aca 21:36 07.09.2022
Odgovori

Nazalost od pocetka Sinisine bolesti mislio sam da mu je bolje da ne radi tako stresan posao kao sto je vodjenje tima u seriji A. Svaka cast upravi Bolonje na tolerisanju odsustvovanja do sada. Sinisa je istorijska sportska livnost i Srbije i Italije i bilo bi sjajno da se resi te bolesti.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još