Siniša Mihajlović šokirao javnost: Imam leukemiju, dva dana sam plakao kada sam saznao

Siniša Mihajlović šokirao javnost: Imam leukemiju, dva dana sam plakao kada sam saznao

Autor: | 13/07/2019

0

Fudbalski as, koji se trenutno nalazi na klupi Bolonje kao šef stručnog štaba, Siniša Mihajlović, potvrdio je da zbog ozbiljno ugroženog zdravstvenog stanja prekida profesionalnu karijeru.

-Nažalost, ili na sreću, izveli smo neke testove koji su pokazali anomalije koje nisam imao pre četiri meseca. Sve ću vam jasno objasniti, jer ne želim da ljudi spekulišu. Imam leukemiju, u agresivnoj ali napadnoj formi. Potrebno je neko vreme da se izleči, sigurno ću pobediti u ovom izazovu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by _calciomercato_news_ (@calciomercato.real.news) on Jul 13, 2019 at 6:13am PDT


-Želeo sam prvo igračima da kažem. Italijanska štampa me je iznervirala. Lagao sam ženu na dan ispitivanja da i rekao sam joj da imam groznicu. Dva dana sam plakao! Ne plačem jer se bojim, poštujem bolest, ali ću se boriti gledajući je u oči, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Apr 27, 2019 at 8:44am PDT

S obzirom na to da mu je otac preminuo od raka, Siniša se redovno kontrolisao, a poslednje testove je radio pre nepunih pet meseci, 28. februara

-Moj otac je umro od raka,  i zbog toga sam se redovno testirao. Niko od nas ne sme da pomisli da je neuništiv. Svi misle da se to njima neće desiti, ali kada se dogodi, to je užasan udarac.  Ja sam poslednja osoba za koju sam mislilo da može da se razboli. Niko od nas nije neuništiv, kada vam se to desi, to je udarac. Uradili smo i MRI jer sam osetio i lagani bol u kuku. Videli smo problem sa kostima, posmatrali smo ga i pronašli ono što smo pronašli - rekao je fudbalski as koji je siguran da će opaku bolest pobediti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by as roma (@innamorato_della_asr) on Jul 13, 2019 at 7:40am PDT


-Ne mogu da dočekam da odem u bolnicu i da počnem da se borim. Agresivna je bolest, ali može da se pobedi. Objasnio sam i mojim igračima, svima su bile suze u očima. Objasnio sam im da moramo da napadamo i da idemo po pobedu. Ako budemo samo sedeli i probali da se branimo, odmah ćemo biti nokautirani. Moram da koristim i moje taktike u ovoj borbi i nemam nikakvu dilemu da ću pobediti - rekao je sa suzama u očima okupljenim novinarima na konferenciji.

Vest o zdravstvenom stanju fudbalskog asa objavio je italijanski list "Korijere delo sport" . Siniši je među prvima podršku javno  pružio i prijatelj Roberto Manćini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jul 11, 2019 at 12:07pm PDT


Mihajlović je već 24 godine u braku sa italijanska TV zvezda i bivša manekenka Arijanom Rapaćioni Mihajlović i imaju petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Hellomagazine.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti