Najstarija i drugačija! Bogdanina sestra šokirala porodicu: Ništa od braka, ostavila dugogodišnjeg dečka (foto)

Najstarija i drugačija! Bogdanina sestra šokirala porodicu: Ništa od braka, ostavila dugogodišnjeg dečka (foto)

Autor: | 29/08/2022

0

Bogdanina sestra ostavila dečka 

Sestre Bogdana, Bojana i Nataša Rodić postale su neverovatno popularne u domaćim medijima, posebno od kada je Bogdana započela romansu s Veljkom RažnatovićemBogdana Rodić postala je gospođa Ražnatović i mama malog Željka. Bojana je uplovila u vezu s sinom Goce Božinovske - Mirkom Šijanom i uskoro očekuje rođenje njihovog drugog deteta. A šta je sa Natašom? 

Pročitajte: Popularna pevačica ponovo postaje baka - Sestre Rodić presrećne, stiže još jedna beba!

Instagram

 

Kako piše Kurir Bogdanina sestra, koja je ove godine proslavila 31. rođendan, odlučila je da prekine dugogodišnju emotivnu vezu. Pre oko dva meseca Nataša se definitivno rastala od Matije Bojovića

Nataša i Matija svoju ljubavnu avanturu otpočeli su u Americi 2017. godine. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se, a prema rečima dobro obaveštenog izvora, najstarija sestra Rodić ovoga puta stavila je tačku na njihovu vezu.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović presrećna - Najlepše vesti u novogodišnjoj noći rasplakale sestre, veselje od ponoći (video)

Instagram

 

- Nataša je vedrog duha i ne voli da je neko sputava i guši. Počele su blage nesuglasice i ona je počela da oseća pritisak u toj vezi. Odlučila je da raskine. Ona je s Matijom porazgovarala i dogovorila se da ostanu u korektnim odnosima, ali da se raziđu, pošto više ne funkcionišu kao par - ispričala je za Kurir devojka bliska Nataši. 

Ipak, raskid joj nije teško pao.

Pročitajte:  Bogdanina sestra postala majka, Bojana i Mirko dečaku dali posebno ime

 

 

- Nije imala šta da preboli jer je to želela. Ona je odmah otišla na put s drugaricom. Bile su na Santoriniju, posle Santorinija u Marbelji. Došla je za Beograd jer je znala da Mirko i Bojana prave proslavu Zoranovog rođendana na kojoj će otkriti pol drugog deteta. Kada je to prošlo, ona je spakovala kofere i s drugaricom se uputila u Dubrovnik, gde i sada boravi - zaključuje izvor. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti