Ceca prva čestitala! Porodica Rodić puca od ponosa, ćerka Nataša sa dečkom podelila divne vesti FOTO

Ceca prva čestitala! Porodica Rodić puca od ponosa, ćerka Nataša sa dečkom podelila divne vesti FOTO

Autor: | 19/04/2023

0

Nataša Rodić sreću pronašla kraj zgodnog Crnogorca

Otkako su Bogdana i Veljko Ražnatović u braku, pažnja javnosti usmerena je na porodicu Rodić iz Titela, za koju oni koji ih poznaju imaju samo reči hvale: pošteni, vredni, pravi domaćini.

U prvi plan su dospeli zbog svoje tri ćerke ili bolje rečeno njihovih emotivnih izbora – Bogdana se udala za sina Cece Ražnatović, Bojana je postala snaja Goce Božinovske, dok se za Natašu pričalo da je u vezi sa sinom Zlate Petrović.

Silver Light Photography

 

Ipak, Instagram objave najstarije sestre Rodić, jedine koja još nije udata, svedoče da je njeno srce osvojio momak po imenu Matija Bojović. Štaviše, osim na privatnom, naočiti Crnogorac pruža joj punu podršku i na poslovnom planu, pa je zajedno sa Natašom učestvovao u renoviranju lokala u kojem su nedavno otvorili burger-bar.

“Čistitam! Neka je sa srećom”, poručila je Ceca Ražnatović mladim preduzetnicima.

Pročitajte: Istina o porodičnim odnosima - Rodići proslavili Đurđevadan, Ceca se nije pojavila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Dok su se njene mlađe sestre posvetile podizanju dece, Nataša je odlučila da prvo vidi „od čega se živi”, a nije joj bilo teško ni da zajedno sa majstorima obavlja sve neophodne radove.

Egzotični lokal u zelenilu, u kome se služi odlična hrana, konačno je otvorio vrata, pa Nataša Rodić ima dovoljno vremena da počne da razmišlja i o braku.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Silver Light Photography