Metak u leđa: Brat Ace Sofronijevića teško ranjen

Metak u leđa: Brat Ace Sofronijevića teško ranjen

26/08/2022

0

Brat Ace Sofronijevića teško je ranjen na Kosovu

Aleksandar Sofronijević, poslednjih godina najtraženiji harmonikaš na ovdšanjoj sceni, već mesecima je u srećnoj vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a mnogi im predviđaju i skori odlazak pred oltar. Par provodi leto na Crnogorskom primorju, gde im društvo prave i njegovi roditelji Milena i Radovan.

Pročitajte: Roditelji Ace Sofronijevića presrećni, harmonikaš fotografijom otkrio prelepe vesti

Instagram

 

Iako je prilično tajanstven kada je reč o privatnom životu, nedavno smo saznali da popularni muzičar ima i brata. Doduše, ne rođenog, već od tetke. Zove se Srećko, a javnost i mediji na njega su obratili više pažnje nakon nemilih događaja na Kosovu prošlog leta, kada je bio teško ranjen. Kada je tamošnja policija otvorila vatru na Srbe koji su se okupili u Zvečanu, Srećko je dobio metak u leđa i završio u bolnici.

Pročitajte: Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje - Ovo je dom Ace Sofronijevića (foto)

ATA Images

 

Aca je snimao emisiju kada ga je zatekla ta vest. Bio je šokiran, ali i dovoljno pribran da odmah kontaktira porodicu kako bi saznao o čemu se radi. Srećom, njegov brat brzo se oporavio.

Srećko ima 37 godina i živi u Zvečanu. Posle ovog događaja simpatični harmonikaš, koji je rođen u Kraljevu, otkrio je da je zapravo vodi poreklo sa Kosova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images