Pretužne vesti: Posle Luka Perija i ovaj junak Beverli Hilsa izgubio bitku sa opakom bolešću

Pretužne vesti: Posle Luka Perija i ovaj junak Beverli Hilsa izgubio bitku sa opakom bolešću

Autor: | 26/08/2022

0

Preminuo Džo I. Tejta

Napustio nas je još jedan junak najpopularnije tinejdžerske serije svih vremena, “Beverli Hils”. Džo I. Tejta igrao je Nejta, vlasnika “Peach Pit-a”, mesta u koje su rado svraćali Brendon, Brenda, Dilan, Keli i ostatak ekipe. Kako je na “Instagramu” objavio Ijan Ziring, kojeg se sećamo kao plavokosog Stiva, glumac je preminuo u 85. godini nakon duge borbe sa Alchajmerovom bolešću.

Pročitajte: Nećete verovati da je to on - Pogledajte kako danas izgleda glavni frajer iz serije "Beverli Hils"

Guliver Getty Images

 

- Jako sam tužan što moram sa vama da podelim ovu vest. Džo je bio je jedan najveselijih ljudi s kojima sam radio, velikodušan, mudar i dobar.

Tejtu ste sigurno zapazili i u drugim holivudskim ostvarnejima. Imao je lice koje se pamti. Sa scene se povukao 2014, kada mu je dijagnostifikovano teško oboljenje. O njemu je sve vreme brinula ćerka Keli, koja je pokrenula kampanju kako bi prikupila novac potreban za lečenje.

Pročitajte: Šenon Doerti rasplakala svet - Teško je završiti sve poslove kad znaš da ćeš živeti još malo

Kultni “Beverli Hils” stekao je milione obožavalaca širom sveta, i to ne samo pripadnika mlađih generacija. Iako su životi glavnih junaka na malim ekranima delovali savršeno, u stvarnosti je priča bila drugačija. Suočavali su se sa brojnim problemima. Džejson Pristli, svima poznatiji kao Brendon, dugo se lečio od poroka, čak je pravio i skandale zbog kojih su ga udaljili iz “fabrike snova”. Šenon Doerti, koja je igrala njegovu sestru Brendu, već godinama se bori sa rakom dojke i trenutno je u remisiji.

Pročitajte: Kolege i prijatelji se opraštaju od Luka Perija - Bože, sačuvaj mu mesto blizu tebe, on to zaslužuje

A Luk Peri, zgodni Dilan za kojim su sve tinejdžerke sekle vene, imao je najmanje sreće. Prvi put se razboleo 2015, kada mu je bio ustanovljen kancer debelog creva. Operacija je bila uspešna, a ona je doživeo  težak moždani udar, od čijih posledica nije mogao da se oporavi. Preminuo je u 53. godini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin