Kolege i prijatelji se opraštaju od Luka Perija: Bože, sačuvaj mu mesto blizu tebe, on to zaslužuje

Kolege i prijatelji se opraštaju od Luka Perija: Bože, sačuvaj mu mesto blizu tebe, on to zaslužuje

Autor: | 05/03/2019

0


Glumac Luk Peri je preminuo je u 52. godini od poslednica moždanog udara, a vest o njegovoj smrti rastužila je njegove prijatelje i obožavaoce širom planete.

Od popularnog Dilana iz planetarno popularne serije “Beverly Hills 90210″ mnogi se opraštaju i preko društvenih mreža , ističući da će njegovo dobro srce zauvek ostati upamćeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on Mar 4, 2019 at 10:31am PST


–Najdraži Luk, zauvek ću čuvati uspomene koje smo delili poslednjih 30 godina. Neka tvoje putovanje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su prošle tuda pre tebe, baš kao što si isto delovao na sve one koje si ostavio iza sebe. Bože, molim te, sačuvaj mu mesto blizu tebe, on to zaslužuje – napisao je glumac Jan Ziring, koji je u kultnoj seriji glumio Stiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Mar 4, 2019 at 12:09pm PST


–Moje srednjoškolsko iskustvo obeleženo je Brendom i Dilanom. Sada moram držati ruku svoje drage Šenon Doerti dok oplakuje svojeg prijatelja. Nije se ovako trebalo dogoditi- napisala je Sara Mišel Gelar uz zajedničku fotografiju nekad najpopularnijeg para.

–Luk Peri je bio dobrodušan i neverovatno talentovan umetnik. Čast je bila sarađivati sa njim-napisao je Leonardo DiKaprio.

I popularna Keli, za Pipl je priznala da joj je"srce slomljeno" zbog obog gubitka.

-Toliko je mnogo značio mnogima. Toliko je posebna osoba. Delim svoju najdublju tugu sa njegovom porodicom i svima koji su ga voleli. To je tako strašan gubitak.-

Od Luka se oprostila i glumica Šenon Doerti, koja se proslavila ulogom Brende, Dilanove devojke u "Beverli Hilsu 90210" .

- U šoku sam. Srce mi je slomljeno. Očajna sam zbog gubitka mog prijatelja. Imam toliko uspomena sa Lukom koje mi navlače smešak na lice i koje su zauvek urezane u moje srce i moje misli - Javio mi se dok sam se borila sa rakom i odmah smo se ponovo zbližili, možda stariji i mudriji, ali ta veza je ostala živa. Posebna je to vrsta ljubavi kada doživite iskustvo koje smo mi doživeli tokom "Beverli Hilsa" i, naravno, tokom celog života. Želeli smo da ponovo zajedno radimo i smislimo nešto posebno i poučno za naše fanove u ovom dobu naših života. Nedostajaće mi svakog dana. Svake minute. Svake sekunde - izjavila je za magazin "People".

 

Hellomagazin.rs Cover Iimages/Instagram
Tagovi: luk peri

Najnovije vesti