Šenon Doerti u suzama: Vratio mi se rak, u četvrtom je stadijumu

Šenon Doerti u suzama: Vratio mi se rak, u četvrtom je stadijumu

Autor: | 04/02/2020

0

Šenon Doerti sa suzama u očima otkrila je da joj se opaka bolest ponovo vratila i da je sada u četvrtom stadijumu

Kada je pre pet godina Šenon Doerti (48) celom svetu obelodanila da boluje od raka dojke, reči nije bilo.

Slavna glumica godinama je uz osmeh pokušava da savlada opaku bolest.

- Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene - rekla je tada glumica, koja je verovala da će bolest brzo pobediti, ali se ona ipak vratila.

Sredinom 2018. godine ona je objavila fotografiju iz bolnice, gde je čekala na još jednu operaciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана 13. Мај 2018. у 7:17 PDT

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi.

- Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno - kratko je prokomentarisala, i naglasila da neće izgubiti pozitivan duh i da će nastaviti sa lečenjem.

Šenon Doerti - Bolest je ponovo tu

U intervjuu za "ABC News" glumica je sada otvoreno progovorila o tome kako joj se rak ponovo vratio i da je u četvrtom stadijumu.

- Pitanje je dana kad će procureti vest da imam rak u četvrtoj fazi. Vratio mi se rak, zato sam ovde. Ovo je teško prihvatiti na mnogo načina - rekla je u suzama Šenon i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diandra (@burga_tv) дана 4. Феб 2020. у 10:01 PST

- Ima dana kad se pitam zašto ja, a ima dana i kad se pitam zašto ne ja, zašto neko drugi. Ko zaslužuje ovako nešto? Niko!

Popularna Brenda iz svetski poznate serije "Beverli Hils" otvorenog srca je priznala da joj je najveća briga bila kako da to sve saopšti majci i suprugu.

Šenon je želela ovog puta da bolest sačuva za sebe 

Iako je vesti o svojoj bolesti i lečenju često delila s fanovima, priznala je da je ovaj put poželela da sačuva tajnu. Jedan od razloga, tvrdi, bila je i prerana smrt njenog kolege iz serije Luka Perija.

- Bilo je čudno kako sam ja dobila dijagnozu, a neko ko se činio zdrav je otišao prvi. To me jako šokiralo - istakla je.

Nesrećne sudbine glavnih likova “Beverli Hilsa”: Da li im je popularna serija donela zlu kob?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана 5. Мар 2019. у 8:45 PST

- U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukom koje me teraju da se smejem i koje su zauvek utisnute u moje srce i um. Luk je bio pametan, miran, skroman i složen čovek sa zlatnim srcem i beskrajnom dobrotom, integritetom i ljubavi. Luk je bio uz mene za vreme moje borbe s rakom i naša veza je ostala netaknuta, iako smo bili stariji i mudriji – rekla je Šenon tada za magazin "People".

Želja da ponovo glumi u "Beverli Hilsu" bila je velika 

Glumica je dodala je i da je pristala da glumi u novim nastavcima "Beverli Hillsa" jer je to bilo najmanje što je mogla da učini i oda počast Periju. Ali istakla je i da je drugi razlog bila njena želja da dokaže da je u stanju da radi bez obzira na svoje zdravstveno stanje.

- Život nam ne prestaje u trenutku kad čujemo dijagnozu. Još nam ostaje nešto života - kaže popularna Brenda.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram, printscreen youtube