Dilan koga ste voleli nije izdržao: Luk Peri preminuo od posledica moždanog udara

Dilan koga ste voleli nije izdržao: Luk Peri preminuo od posledica moždanog udara

Autor: | 04/03/2019

0

Popularni Dilan koga su obožavale tinejdžerke širom sveta, a koga je igrao glumac koga su zvali novi Džejms Din - Luk Peri, preminuo je u 53. godini od posledica razornog moždanog udara.

Zvezda serije "Beverli Hils, 90210" u sredu je hitno prevezen u bolnicu, gde je od tada bio na posmatranju, a zatim su ga zbog pogoršanja stanja prebacili u drugu bolnicu s nadom da će uspeti da mu spasu život.

 

Ipak, iako je uložen ogroman napor, udar je bio toliko snažan da lekari nisu uspeli da mu pomognu.

Lukovu smrt od posledica moždanog udara potvrdio je njegov PR Arnold Robinson za strane medije.

Prema pisanju portala TMZ, Luk je preminuo u ponedjeljak ujutro u bolnici St. Joseph's u Burbenku okružen svojom decom Džekom i Sofi, verenicom Vendy Medison Bauer, bivšom suprugom Rejčel Šarp i majkom, poočimom, bratom i sestrom, kao i još nekoliko članova porodice.

- Porodica ceni podršku i molitve za Luka koje dolaze iz celog sveta te s poštovanjem zahtevaju privatnost u ovo vreme velike žalosti. Takođe, u ovom trenutku, nikakvi dodatni detalji neće biti objavljivani - izjavio je njegov PR.

Pošto je Luk iz svog doma prebačen u bolnici, prvi izveštaji tvrdili su kako je glumac stavljen u medicinsku komu kako bi njegov mozak dobio "šansu za oporavak" bez trajnog oštećenja, ali njegov je PR tada za Mirror Online izjavio kako glumac "nije u komi". Poslednje ažuriranje tvrdilo je kako je Luk pod "strogim bolničkim nadzorom i jakim sedativima". Već tada je spomenuti portal TMZ tvrdio kako ima informacije da je glumčevo stanje mogo ozbiljnije i da su posledice preteške za preživljavanje. Nažalost, bila je to istina.

Na dan kada je hospitalizovan TV mreža Fox je objavila da će snimati šest novih epizoda "Beverli Hilsa", ali on nije želeo da se ponovo nađe u ulozi Dilana Mekejna, kao da je znao da neće biti tu...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Cover
Tagovi: luk peri