Doček 2021. godine bez nastupa, evo šta kaže estrada

Doček 2021. godine bez nastupa, evo šta kaže estrada

29/12/2020

0

Doček 2021. godine biće kao nikada do sada. Poznate ličnosti neće nastupati, niti će se Nova godina dočekivati na trgovima širom Srbije. Korona virus u potpunosti je promenio naše živote, a pesma, igra, kao i poljupci u ponoć ove godine će morati da izostanu.

Na konferenciji Kriznog štaba juče je iznet stav da ne bi trebalo da bude organizovanog dočeka Nove godine u Srbiji. Pojedinim pevačima, kojima su ugovorena gostovanja u prestižnim hotelima i klubovima u Beogradu, nastupi su otkazani.

Pročitajte: Seksi Jelena Karleuša napravila doček za pamćenje!

foto: ATA Images

Saša Matić početkom godine imao je dogovoren nastup u hotelu, koji je bio rasprodat, bez obzira na pandemiju.

- Javljeno mi je da je otkazan nastup. Šta da se radi, kako svima, tako i meni. Žao mi je zbog svega, jer sam žarko želeo da pevam. Međutim, kako stvari stoje, nećemo još moći da se grlimo i ljubimo. Ako tako mora, onda ćemo poštovati sve mere. Biće vremena za pesmu i veselje - rekao je Matić za "Informer".

Pročitajte: Gradovi koji najviše i najlepše sijaju za doček Nove godine

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Za doček 2021. godine otkazani su i nastupi Aleksandri Prijović u jednom hotelu i Nataši Bekvalac u poznatom beogradskom klubu. Vlasnici pomenutih objekata bili su spremni na odluku Kriznog štaba, pa su odmah nakon konferencije reagovali i obavestili pevačice na vreme da se doček neće raditi.

S obzirom da i Aleksandra i Nataša važe za uzorne građane i da su do sada poštovale sve mere koje je propisivao Krizni štab, sigurni smo da im ni ova odluka neće teško pasti. Jedno je sigurno estrada se užele publike i nastupa, ali nove informacije nisu ohrabrujuće i pitanje je kako će se život, konačno, vratiti u normalu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Pročitajte još