Dženifer Aniston i Megan Markl u svađi punih 10 godina, vojvotkinja sada očajnički želi pomirenje

Dženifer Aniston i Megan Markl u svađi punih 10 godina, vojvotkinja sada očajnički želi pomirenje

Autor: | 29/12/2020

0

Dženifer Aniston i Megan Markl nisu u dobrim odnosima i to punu deceniju. Šta je razlog lošeg odnosa, tek sada je postalo jasno. Naime, Megan je dolaskom u Ameriku polako krenula da obnavlja stare kontakte i tako pokuša da ponovo izgradi svoje mesto u Holivudu. Zamiljivo je da je na sve načine želela da stupi u kontakt sa bivšom suprugom Breda Pita, ali joj to nije pošlo za rukom. A evo i zbog čega.

Pročitajte: Snažna poruka - Megan Markl prvi put u javnosti otkako je priznala da je izgubila bebu

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images via Guliver

Naime, neimenovani izvor ispričao je za "New Idea" kako je Dženifer bila ta koja je povredila Megan pre tačno deset godina. One su tada zajedno glumile u filmu "Horrible Bosses".

- Kada je Megan dobila ulogu u filmu, imala je želju da je Dženifer vidi kao svoju novu dobru prijateljicu. Ali to se nije dogodilo. Dženifer je jedva primetila da je ona tamo. Megan je usput saznala i da je njeno pojavljivanje u filmu skraćeno na svega 30 sekundi - ispričao je izvor za " New Idea". Posle toga vojvotkinja od Saseksa je razočarano izjavila da je film loš i da će se "jednog dana pokazati da je ona podjednako dobra kao i Dženifer".

Pročitajte: Seksi izdanje Dženifer Aniston bacilo je u senku celokupnu ovogodišnju “Emi” dodelu nagrada (foto/video)

Photo by David Livingston - Getty Images via Guliver

Dženifer Aniston i Megan Markl u martu ove godine bile su pred navodnim pomirenjem. Naime, povratkom u Los Anđeles Megan je pokušala ponovo da uspostaviti odnos sa 51-godišnjom zvezdom. Ali i ovog puta ju je Dženifer odbila.

- Megan je čak pozvala Anistonovu na druženje, ali nije joj uspelo - tvrde upućeni izvori. Vojvotkinja od Saseksa čak se pokušala i poslovno da se poveže sa Bredom Pitom i njegovom produkcijskom kućom. Ipak, i ovo se Dženifer nikako nije dopalo, jer je navodno Megan pre deceniju izjavila da bi "volela da bude sledeća gospođa Pit".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Jason Merritt/Getty Images via Guliver / Photo by Hannah Mckay - Pool / Getty Images via Guliver