Seksi izdanje Dženifer Aniston bacilo je u senku celokupnu ovogodišnju "Emi" dodelu nagrada (foto/video)

Seksi izdanje Dženifer Aniston bacilo je u senku celokupnu ovogodišnju "Emi" dodelu nagrada (foto/video)

Autor: | 21/09/2020

0

Ovogodišnja dodela „Emi“ nagrada bila je potpuno neistraženo područje za sve koji su u njoj učestvovali. „Emi“ nagrade dodeljene su sinoć 72. put u istoriji, prvi put onlajn, pa su se čuvena televizijska priznanja uručivala preko „Zuma“. Zvezde su ceremoniju pratile od kuće, a najpažljiviji i najviše uzbuđeni bili su nominovani ‒ njih 130.

Na prvoj onlajn ceremoniji rekordan broj „Emija“ za komediju, čak devet, otišao je u ruke tima serije „Šits krik“. Među dobitnicima su „Naslednici“ i „Nadzirači“, Zendaja i Redžina King.

Među onima koji su jedini bili u čuvenoj dvorani „Stejpls centra“, gde je svih ovih godina održavana ceremonija, bili su Trejsi Elis Ros, Lavern Koks, Zendeja Kolman, Sintija Erivo, Džejson Sudejkis i Dženifer Aniston, koja je još jednom bila u prvom planu. Pomenute zvezde smenjivale su se na sceni praveći društvo domaćinu večeri, komičaru Džimiju Kimelu.

Pročitajte: Emi nagrade - Holivudske lepotice izabrale plavu boju

Zgodna, preplanula i sjajno raspoložena, Dženifer je svojim izdanjem načisto oduševila svet, a ovog puta crna uzana svilena haljina istakla je njene obline i sjajnu figuru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OUTFIT BUENOS AIRES (@outfitbuenosaires) дана 20. Сеп 2020. у 6:32 PDT

Na svom „Instagramu“ neposredno pred početak ceremonije objavila je i fotografiju u spavaćici dok se pripremala za ovu gala ceremniju i oduševila fanove. Podignute kose, sa maskom na licu i čašom šampanjca u ruci, sjajna Dženifer pozdravila je nominovane i nazdravila u njihovo ime.

Pročitajte: Dženifer Aniston javno flertovala sa Bredom – Holivudski zavodnik ostao zatečen

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана 20. Сеп 2020. у 3:43 PDT

Sjajna glumica bila je i sama nominovana u kategoriji glavnih glumica u dramskoj seriji za rolu u seriji "Jutarnji šou". Džimi Kimel pozvao je Dženifer i iznenadio se kada je video da je pored nje koleginice iz serije „Prijatelji“ Kortni Koks i Lisa Kudrou, kao i glumac Džejson Bejtman.

- Naravno da sam ovde, mi živimo zajedno - uzvratila je 56-godišnja glumica koja je u seriji "Prijatelji" tumačila ulogu Monike Geler.

- Džimi, cimerke smo od 1994. godine - nastavila je šalu Anistonova, a onda se pojavila i Lisa.

- Gde bismo drugo živele? - upitala je glumica zbog koje su gledaoci širom planete zavoleli čudnu Fibi Bufe.

72. dodela "Emi" nagrada - ovo su dobitnici

Televizijske serije „Naslednici“, „Šits krik“ i „Nadzirači“ najveći su dobitnici na ovogodišnjoj dodeli „Emi“ nagrada, koja je zbog pandemije virusa korona nazvana „Pandemi“. Kanadski sitkom „Šits krik“ osvojio je devet nagrada, čime je oboren rekord u broju „Emija“ za komediju. Serija je prikazivana od 2015, a ove godine emitovana je šesta i poslednja sezona.

Američka satirična komedija „Naslednici“ nagrađena je glavnom nagradom, za najbolju dramsku seriju, a „Emi“ je dobio i glavni glumac Džeremi Strong. Serija u produkciji „HBO-a“ osvojila je i nagrade za najbolji scenario i režiju.

Još jedna serija „HBO-a“, „Nadzirači“, osvojila je „Emi“ za najbolju mini-seriju. Reč je o ekranizaciji legendarne grafičke novele Alana Mura koja se bavi rasizmom u Americi.

„Emija“ su dobile i zvezde serije Redžina King i Jaija Abdul-Matin Drugi. „Nadzirači“ su, inače, bili serija koja je imala najviše nominacija ‒ 26.

Zendaja (24) postala je najmlađa dobitnica nagrade za najbolju glumicu u drami za ulogu u „Euforiji“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti