To je muž! Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe (foto)

To je muž! Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe (foto)

Autor: | 12/08/2022

0

Poklon Mie Borisavljević se komentariše samo tako

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ove godine obeležavaju deceniju zajedničkog života tokom kojeg su dobili dve ćerke, Emu i Teu. Jubilej su „zapečatili“ simbolično ‒ odlaskom pred oltar. Veliki dan upotpunila je i proslava povodom prvog rođendana i krštenja mlađe devojčice, koja je zajedno sa sestrom bila počasna gošća na svadbi roditelja.

Pročitajte: Ema i Tea želele su da se mama preziva isto kao tata - Foto album sa venčanja Mije Borisavljević i Bojana Grujića (foto)

Miroslav Obradović

 

− Venčali smo se u crkvi i krstili Teu 5. juna, pre nego što je počeo Petrovski post, a onda smo 10. jula, na dan njenog rođenja, napravili proslavu povodom krštenja i rođendana. Ujedno smo obavili građansko venčanje ‒ rekla je pevačica za HELLO!.

Miroslav Obradović

 

Na spisak porodičnih slavlja Mia je upisala i svoj 38. rođendan koji je proslavila 8. juna. Da vredan poklon nije izostao pevačica je tek sada otkrila.

Instagram

 

Poklon Mie Borisavljević je pun pogodak

Naime, pre samo nekoliko dana, kada su temperature bile na maksimumu, Mia je napravila žurku na plaži i u Ulcinju atmosferu dovela do usijanja. Srećna što je publika obožava, pohvalila se na „Instagramu“ i otkrila da joj je suprug za rođendan poklonio nešto originalno, ali i veoma praktično.

„Najzanimljivija žurka na kojoj sam pevala! I to od 15h! Bravo! A roze mikrofon mi je kupio moj Bokica za rođendan“, napisala je Mia.

Pročitajte: Najveća je sestrinska ljubav - Mia Borisavljević objavila prvu zajedničku fotografiju ćerki Eme i Tee

Instagram

 

Originalno, nema šta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin