Ema i Tea želele su da se mama preziva isto kao tata: Foto album sa venčanja Mije Borisavljević i Bojana Grujića (foto)

Ema i Tea želele su da se mama preziva isto kao tata: Foto album sa venčanja Mije Borisavljević i Bojana Grujića (foto)

Autor: | 31/07/2022

0

Svadba Mie Borisavljević i Bojana Grujića

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ove godine obeležavaju deceniju zajedničkog života tokom kojeg su dobili dve ćerke, Emu i Teu. Važan jubilej “zapečatili” su simbolično ‒ odlaskom pred oltar. Veliki dan upotpunila je i proslava povodom prvog rođendana i krštenja mlađe devojčice, koja je zajedno sa sestrom bila počasna gošća na svadbi roditelja.

− Venčali smo se u crkvi i krstili Teu 5. juna, pre nego što je počeo Petrovski post, a onda smo 10. jula, na dan njenog rođenja, napravili proslavu povodom krštenja i rođendana. Ujedno smo obavili građansko venčanje ‒ kaže pevačica za HELLO!.

Pročitajte: Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica - Ova izjava će vas oboriti s nogu

Miroslav Obradović

 

Mada je sve organizovano perfektno, priznaje da su pripreme trajale tek nekoliko dana.

− Sve je obavljeno u kratkom roku jer smo znali koga za koji segment posla treba da angažujemo. Nama je preostalo samo da se doteramo i uživamo.

U decembru će biti deset godina kako su Mia i Bojan zajedno.

− Naša priča je za to vreme prošla sve moguće faze. Zajedno smo sazreli i danas smo ovo što jesmo. Desetogodišnjica veze nije bila direktan povod za venčanje, ali slobodno možemo da kažemo da je naš odnos za desetku ‒ konstatuju uz smeh.

Pročitajte: Dirljiva porodična fotografija - Ćerke Mie Borisavljević u zagrljaju roditelja, svi su odmah primetili samo jedno (foto)

Miroslav Obradović

 

Svadba Mie Borisavljević i Bojana Grujića posle tri veridbe

Na pitanje kako ju je Bojan zaprosio Mia daje neočekivan odgovor.

‒ To je učinio nekoliko puta. Jednom mi je prećutno stavio prsten na ruku dok smo izlazili na binu, drugi put u Turskoj, na doku, gde je kupio još jedan prsten, a treći put na Maldivima dok smo vozili bicikl i pričali o venčanju.

Pročitajte: Intimna ceremonija u manastiru Jovanja - Oženio se Miroslav Raduljica, venčao ga brat Miloša Bikovića (foto)

Miroslav Obradović

 

Prvi ples odigrali su uz pesmu “Bella, ciao”, sasvim spontano, budući da je žurka krenula upravo sa taktovima italijanskog hita. Mia je imala dve venčanice, jednu raskošnu i drugu modernu i kratku, a za sve se pobrinula njena drugarica Milica Tričković.

‒ Samo sam joj sugerisala da u crkvi želim da budem odmerena, a da na proslavi imam slobodne noge za igranje. Tako je i bilo.

Pročitajte: Stiže pojačanje - Ženi se Mihajlo Šaulić, verenica Marina trudna

Miroslav Obradović

 

Ema i Tea ostale su budne do kasnih sati slaveći sa roditeljima i gostima.

− Bile su presrećne i još su pod utiscima. Emina želja bila je da se mama preziva isto kao njih dve i tata. Promenila sam prezime, sada sam Grujić, ali samo u dokumentima. (smeh)

Na medeni mesec bračni par otići će krajem godine, a pre toga čeka ih odmor u punom sastavu.

− Idemo na Maltu i u Tursku, to su nam dve omiljene destinacije za koje nas vežu brojne uspomene. Naravno, i deca će biti sa nama.

Miroslav Obradović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još