Ovaj detalj je svima promakao: Nina Seničar na venčanju nosila sliku jedne posebne osobe, pokušajte da zadržite suze (foto)

Ovaj detalj je svima promakao: Nina Seničar na venčanju nosila sliku jedne posebne osobe, pokušajte da zadržite suze (foto)

Autor: | 13/08/2022

0

Mama Nine Seničar amajlija na venčanju

Nina Seničar nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem izabraniku, američkom glumcu Džeju Elisu, na bajkovitom venčanju u Toskani. Zgodna Novosađanka blistala je u venčanici kuće „Dolce & Gabbana“, uz diskretan nakit, a savršen stajling kompletirao je elegantni buket. No, među pažljivo odabranim cvećem malo ko je primetio jedan poseban detalj.

Pročitajte: Zasenili čak i Toma Kruza - Nina Seničar i Džej Elis besprekorno stilizovani na premijeri Top Gana (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Buket je bio umotan u belu mašnu, na kojoj je stajao mali privezak sa slikom. A na fotografiji – lepa nevesta kada je bila mala i najvažnija osoba u njenom životu, majka Slavica, koja je prošlog avgusta izgubila bitku sa teškom bolešću. Pored slike bila je ispisana poruka na engleskom: „We know you would be here if heaven wasn't so far away…“

Pročitajte: Šest meseci posle smrti majke Nina Seničar donela važnu odluku - Učinila sam to iz vrlo ličnog razloga

Alessia Franco for David Bastianoni Studio / Vogue

 

„Znamo da bi bila ovde, kad raj ne bi bio tako daleko.“ Svi koji najviše znače poznatoj manekenki i glumici uveličali su ovaj veliki dan. A ona koju najviše voli poslala joj je blagoslov s neba.

Pročitajte: Uteha i najveća ljubav - Posle majčine smrti Nina Seničar u najtoplijem zagrljaju (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti