Bolest je došla preko noći: Velika tragedija u domu Nine Seničar

Bolest je došla preko noći: Velika tragedija u domu Nine Seničar

Autor: | 26/08/2021

0

Majka Nine Seničar preminula je posle višemesečne borbe sa opakom bolešću. Manekenka je poslednjih meseci boravila u rodnom Novom Sadu, kako bi majci bila velika podrška i oslonac u najtežem periodu života. O privatnom životu nije želela da govori za medije, a majčin gubitak izuzetno je teško podnela. 

Pročitajte: Transformacija o kojoj se priča - Nina Seničar na dan postala potpuno druga žena! (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesecne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu/baku/tetku/komšinicu/drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala: 

- Ukoliko ovim “spasem” jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još